Opnamen Beat the Mol in Boxtel
Presentatoren Johnny de Mol en Winston Gerschtanowitz hebben gisteren in Boxtel opnamen gemaakt voor het nieuwe televisieprogramma Beat the Mol. Op diverse locaties ging het tweetal op zoek naar Boxtelaren met een speciaal talent. Er werden onder meer opnamen gemaakt bij natuurplas De Langspier, de Boxtelse brandweerkazerne en bij Hoepelman Kappers. In de papieren editie van donderdag 4 november meer aandacht in woord en beeld over de televisieopnamen.
vrijdag 29 oktober, 09.30 uur

B. en W. neemt maar weinig moties over
Het merendeel van de 26 moties en twaalf amendementen die de Boxtelse gemeenteraad vorige week indiende tijdens de behandeling van de begroting 2011 wordt door het college van B. en W. niet overgenomen. Wel is er de wil om extra geld uit te trekken voor dorps- en wijkontwikkelingsplannen en het op peil houden de financiële middelen voor wegenonderhoud. Ook een voorstel om meer zonnepanelen te plaatsen ziet B. en W. wel zitten.
vrijdag 29 oktober, 07.30 uur

Horeca : ’Gemeente drijft zin door’
Nadat vorige week werkgevers hun beklag deden dat zij bij het gemeentebestuur van Boxtel onvoldoende gehoor vinden voor hun problemen, laten nu de horecabedrijven hun onvrede horen. Voorzitter Jos Hermans van de plaatselijke afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vraagt zich af of het zin heeft door te gaan met het citymanagement.
vrijdag 29 oktober, 07.30 uur

Start ombouw bij Sancta Monica in Esch
De werkzaamheden voor de bouw van 44 starterswoningen in en bij het voormalige klooster Sancta Monica aan de Gestelseweg in Esch zijn deze week van start gegaan. Wethouder Johan van den Brand liet dinsdag weten dat inmiddels alle woningen verkocht zijn. Naast het aanleggen van een tweede oprit wordt begonnen met sloopwerkzaamheden en asbestsanering.
donderdag 28 oktober, 10.00 uur

Brabantse commissaris opent Circo Circolo
Met de Nederlandse première van de voorstelling Risque Zero door het Franse gezelschap Galapiat is gisteravond, donderdag 21 oktober, het tiendaagse festival Circo Circolo van start gegaan. De Brabantse commissaris van de koningin Wim van der Donk opende het circustheaterfestival op landgoed Velder.
vrijdag 22 oktober, 13.00 uur
21 oktober 2010

Print deze pagina

Terug