Man slaat peuter met tuinhark
De politie is op zoek naar een magere man met rossig haar die dinsdagmiddag 24 augustus in een speeltuintje aan de Monteverdistraat in Boxtel-Oost een tweejarig jongetje uit Best met een hark tegen het hoofd heeft geslagen. De moeder heeft tevergeefs geprobeerd de agressieveling aan te spreken. Getuigen kunnen zich melden via het landelijk politienummer 0900-8844 of anoniem via bij 'M' via 0800-7000.
Woensdag 25 augustus, 16.45 uur

Omwonenden vragen uitstel Princenlant 3
Omwonenden van winkelcentrum Oosterhof in Boxtel staan dinsdag 31 augustus voor de voorzieningenrechter in ’s-Hertogenbosch met een verzoek om de bouwstart van het project Princenlant 3 op te schorten. Door de bouw van bijna honderd appartementen zal de verkeersdruk onevenredig toenemen in hun buurt, zo is de verwachting.
Woensdag 25 augustus, 16.45 uur

Oudste gildeveteraan regiokoning
Vanmiddag sloten de kruisboogveteranen van de regionale schuttersgilden op het schietterrein van de Liempdse broederschap Sint-Antonius Abt aan de Sortestraat hun competitie af met het traditionele koningschieten. Gastheer Janus Bressers, met zijn 85 jaar de oudste deelnemer aan de wedstrijd, schoot na twee uur met de 143e treffer het laatste deel van de houten koningsvogel uit de schutsboom.
Woensdag 25 augustus, 16.45 uur

Plaatjes sparen van lokale sporthelden
Van selectiespeler tot F’je, van veteraan tot G-voetballer, alle leden van de Boxtelse sportclubs MEP, ODC en LSV krijgen straks een eigen plaatje bij de nieuwe spaaractie van Albert Heijn. De Boxtelse supermarkt gaat medio oktober meer dan 2,5 miljoen plaatjes met louter lokale sporters in omloop brengen.
Woensdag 25 augustus, 16.45 uur

Inspraak bredere A2 van start
In voorbereiding op de verbreding van de rijksweg A2 van tweemaal twee naar tweemaal drie rijstroken kunnen belanghebbenden sinds vorige week inspreken op het ontwerp-tracébesluit (OTB) en de milieueffectrapportage (MER) die Rijkswaterstaat heeft opgesteld. De inspraaktermijn duurt tot en met 28 september. Donderdag 16 september is er een informatieavond in Boxtel.
Woensdag 25 augustus, 16.45 uur
26 augustus 2010

Print deze pagina

Terug