Weer valse bommelding op
NS-station 's-Hertogenbosch
Naar aanleiding van een valse bommelding op het NS-station in ís-Hertogenbosch was er ook op het station in Boxtel dinsdagochtend tijdelijk geen treinverkeer. Na ongeveer een uur kon de dienstregeling worden hervat omdat er geen aanwijzingen waren voor een reŽle bomdreiging, meldt de politie. Het Bossche station werd niet ontruimd. Het is nog niet bekend wie de dader is. In februari was ook al sprake van een valse bommelding in ís-Hertogenbosch.
Dinsdag 17 augustus, 12.30 uur

Diefstal verkeersbord
Twee 19-jarige mannen uit Boxtel en Esch fietsten zaterdagochtend rond vier uur op de Bosscheweg in Boxtel met een verkeersbord. Toen agenten hen wilden aanhouden, gingen ze op de vlucht maar een van de twee werd snel in de kraag gegrepen. Na een sms-je van de aangehouden verdachte kwam zijn vriend naar het politiebureau, waar het tweetal is verhoord.
Zondag 15 augustus, 10.45 uur

Frontale botsing
Een 22-jarige motorrijder uit Boxtel is vrijdagmiddag gewond geraakt aan zijn arm bij een frontale botsing op de Sint-Lambertusweg in Gemonde. De man is vermoedelijk op de verkeerde weghelft geraakt, waarna een 42-jarige automobilist uit Best hem niet meer kon ontwijken. Beide weggebruikers reden niet met hoge snelheid, benadrukt de politie. De motorrijder is vervoerd naar het ziekenhuis.
Zondag 15 augustus, 10.45 uur

Forse celstraf in ontvoeringszaak
De rechtbank ís-Hertogenbosch heeft vrijdagmiddag laat twee Boxtelse broers van 43 en 50 jaar veroordeeld tot gevangenisstraffen van vijvenhalf en zessenhalf jaar voor het ontvoeren van een 14-jarige jongen. Het openbaar ministerie had in beide gevallen anderhalf jaar langer geŽist. Ook moet het tweetal bijna vijfduizend euro aan schadevergoedingen betalen.
Vrijdag 13 augustus, 18.00 uur

Hipa Sports presenteert verhuisplan
Hipa Sports, de sportschool die van de gemeente Boxtel moet verdwijnen van de huidige locatie aan de Ons Doelstraat, presenteert woensdagavond 18 augustus haar plan om een nieuwe vestiging te openen aan de Duit, op de bovenverdieping van het pand waar koetsenfabrikant KCS is gevestigd. Omwonenden zijn daarvoor eerder al uitgenodigd.
Donderdag 12 augustus, 16.30 uur
19 augustus 2010

Print deze pagina

Terug