Rikmarathon: goed voor 2000 euro
In het bijzijn van wethouder Anton van Aert is in café Becoloth de rikmarathon van kaartclub Rikkeloth beëindigd. Na een etmaal kaarten bleek dat het Boxtelse evenement minimaal 2.000 euro heeft opgeleverd.
Vrijdag 23 juli, 16.30 uur

Hardrijders op Kapelweg
De politie heeft donderdagavond twee rijbewijzen ingevorderd op de Kapelweg in Boxtel. Rond 20.30 uur reed een 23-jarige automobilist uit Sint-Oedenrode ruim 50 kilometer te hard; een halfuur later werd een 20-jarige vrouw uit Oisterwijk bekeurd die ongeveer net zo hard reed.
Vrijdag 23 juli, 12.45 uur

Gemondse schoolverlaters in toga

Alsof ze afscheid namen van een Amerikaanse highschool. Zo arriveerden de dertig leerlingen uit groep 8 van de Sint-Lambertusschool vanochtend om op de laatste schooldag te worden uitgezwaaid door de overige leerlingen van de Gemondse basisschool.

Vrijdag 23 juli, 11.40 uur

Burgemeester opent
rikmarathon Becoloth

Burgemeester Frank van Beers heeft gistermiddag de rikmarathon van kaartclub Rikkeloth geopend. Van Beers deed dat in café Becoloth met locatiedirecteur Jan Kees Metz, verbonden aan de Zorggroep Elde. De opbrengst van de rikmarathon komt ten goede aan de inrichting van het grand café in het nieuwe woonzorgcentrum Elisabethsdael aan de Mgr. Bekkersstraat. Volgens zegsman Joan van Houtum van Rikkeloth hoopt de club tijdens 24 uur rikken enkele duizenden euro’s in te zamelen voor de aanschaf van riktafels. De opbrengst wordt vandaag, vrijdag 23 juli om 16.00 uur bekend gemaakt.

Vrijdag 23 juli, 08.30 uur
29 juli 2010

Print deze pagina

Terug