Vertraging voor Dommel door Boxtel
Het project Dommel door Boxtel heeft wederom vertraging opgelopen. Wegens bezwaren tegen het project kan Waterschap De Dommel niet beginnen met de werkzaamheden. Volgens het waterschap is men zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de bezwaren, maar is het niet mogelijk nog meer onderdelen van het plan aan te passen omdat dan het vastgestelde plan niet meer uitgevoerd kan worden. Het gaat met name om de centrumpassage met damwanden en stapelstenen muren. In de papieren editie van donderdag 22 juli meer aandacht voor het project Dommel door Boxtel.
Donderdag 15 juli, 16.00 uur.

Weinig overlast door noodweer
Het noodweer dat woensdagmiddag en -avond over Nederland trok, heeft in Boxtel voor weinig overlast gezorgd. De brandweer hoefde slechts enkele keren uit te rukken om omgewaaide bomen op te ruimen.
Donderdag 15 juli, 08.30 uur

Forse brand in natuurgebied Kampina
Sinds vanmiddag 16.45 uur woedt in natuurgebied Kampina brand. Naast het korps uit Boxtel zijn ook brandweerlieden uit Haaren aanwezig in de Kampina. Daarnaast is de hoogwerker uit 's-Hertogenbosch ingezet om het vuur te bestrijden. De wegen naar het natuurgebied zijn afgesloten. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk.
Maandag 12 juli, 17.45 uur.
15 juli 2010

Print deze pagina

Terug