Haaren houdt feest 'Smaakvol Haaren'
Nadat in de vier kernen van Haaren in 2007 werd stilgestaan bij het tienjarig bestaan van de gemeente volgt op zondag 12 september onder de naam ’Smaakvol Haaren’ een nieuw grootschalig en feestelijk evenement door en voor de inwoners. In Haaren, Helvoirt, Esch en Biezenmortel worden die dag tal van activiteiten gehouden.
Vrijdag 9 juli, 11.45 uur

Man gewond bij ongeval Witvensedijk Esch
Een automobilist is vrijdagochtend op de Witvensedijk in Esch bij een eenzijdig ongeval tegen een boom aangereden en met zijn voertuig over de kop geslagen. De hulpdiensten - brandweer, politie en ambulancepersoneel - waren snel ter plaatse om eerste hulp te bieden aan de man die er in slaagde om zelf uit de auto te klimmen.
Vrijdag 9 juli, 10.00

Kevin van Weert in finale WK taekwondo
De Boxtelse taekwondoka Kevin van Weert (21), die begeleid wordt door onder anderen bondstrainer Ad Dekker (42) uit Boxtel, heeft bij het wereldkampioenschap in Zuid-Korea de finale bereikt. In de eindstrijd moet Van Weert het vandaag, donderdag 8 juli, opnemen tegen een Argentijnse opponent.
Donderdag 8 juli, 10.15

WSD haalt een miljoen euro minder binnen
Algemeen directeur Jan Simons en directeur projecten Theo Keijzers van de WSD-Groep gaven maandag 5 juli tijdens de vergadering van de commissie Maatschappelijke Zaken een toelichting. Daarbij waarschuwden zij dat ook WSD last gaat krijgen van de economische crisis.
Donderdag 8 juli, 13.15

Gemeente Boxtel moet 2 miljoen euro bezuinigen
De gemeente Boxtel staat aan de vooravond van een gigantische bezuinigingsoperatie. De politiek buigt zich deze maand over een plan om 2 miljoen euro te bezuinigen.
Maandag 5 juli, 10.15
8 juli 2010

Print deze pagina

Terug