Loopbrug in Liempdse boerderij
De Stichting Streekrekening Het Groene Woud heeft vandaag, donderdag 24 juni, ontwerpen gepresenteerd voor de drie voorbeeldbedrijven van het architectuurproject ’De Brede Boerderij’. De bedrijven zijn gevestigd in nationaal landschap Het Groene Woud, waaronder dat van melkveehouder Peter van de Laar uit Liempde.
Donderdag 24 juni, 08.40

Beerze gaat weer meanderen
Waterschap De Dommel wil de Beerze herinrichten. Tussen de Koevoortseweg en de Kempseweg in Lennisheuvel zou een stuk van één kilometer moeten worden aangepakt. Een kaart uit 1850 vormt de basis voor de herinrichting van de beek.
Donderdag 24 juni, 08.40

Kv-station nodig voor stroomvoorziening
Met de komst van het datacenter van de Rabobank is het zeker: Boxtel heeft een 150 Kv (Kilo Volt)-station nodig. Het college van B. en W. gaat ervan uit dat het station in 2012 geplaatst kan worden. Momenteel wordt bekeken op welke locatie het Kv-station moet komen.
Donderdag 24 juni, 08.40

Scooter in brand
Tegenover het waterschapshuis, tegen de gevel van een flat op Hof ter Aa, werd vannacht een brandende scooter aangetroffen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Vermoedelijk is het voertuig gestolen. Aan de hand van het chassisnummer wordt een onderzoek ingesteld.
Dinsdag 21 juni, 07.10
24 juni 2010

Print deze pagina

Terug