LOF VOOR HANS EN ANNE-LOES SCHELLEKENS

Nominatie voor ’Boxtelse’ bed & breakfast in Andalusië

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: Hans en Anne-Loes Schellekens zijn met hun bed & breakfast Casa Agradable genomineerd voor de Zoover Award 2010. Ze scoren momenteel gemiddeld een 9,3. (Foto’s: Casa Agradable).

DOOR MARC CLEUTJENS

Trots als een pauw zijn ze, Hans en Anne-Loes Hulshoff. Het Boxtelse echtpaar, dat ruim een jaar geleden een bed & breakfast opende in de heuvels nabij Malaga, zijn vorige week genomineerd voor een van de Zoover Awards. Zoover is een van de best bezochte websites waarop reizigers en vakantiegangers accommodaties zoals hotels, bungalows en bed & breakfasts kunnen beoordelen. De gemiddelde beoordeling voor Casa Agradable is uitmuntend: 9,3.

Vorige week kregen Hans en Anne-Loes via e-mail bericht van de Zoover-organisatie dat hun Casa Agradable is genomineerd voor de Zoover Award. ,,Hoewel we nog niet precies weten wat die award betekent, zijn we natuurlijk heel trots op de nominatie”, vertelt Anne-Loes. De Boxtelse stelt veel waarde te hechten aan de Zoover-website omdat klanten daarop hun eigen mening geven over hun vakantieverblijf. ,,Heel veel mensen laten zich bij het boeken graag leiden door dit soort websites en als je dan zo goed scoort, is dat een mooi compliment.”

In Arenas, op een half uurtje rijden van Malaga, vond het Boxtelse stel bijna twee jaar geleden haar droomplekje. Aan de rustige kant van de stad, op afstand van het soms zo luidruchtige massatoerisme aan de Zuid-Spaanse costa’s, runnen ze een bed & breakfast met vier kamers. De omgeving is overweldigend, ademt de ultieme Mediterrane sfeer. En een fraai zwembad in de tuin maakt de vakantie bij Casa Agradable compleet.

,,We hebben een prima eerste jaar achter de rug”, blikt Anne-Loes terug. ,,We begroetten natuurlijk nogal wat bekenden uit Boxtel, maar vooral heel veel buitenlandse gasten. Amerikanen, Canadezen, Finnen, Denen en ook Belgen en Fransen.” Het aankomende zomerseizoen zal nog drukker worden; vanaf 23 april breekt een drukke periode aan die zal duren tot oktober. ,,Er zijn al dagen bij dat we helemaal vol zitten.” Anne-Loes denkt dat het aantal boekingen dit jaar zal verdubbelen ten opzichte van 2009.

KLUSJES
Voordat het hoogseizoen start, wacht de Boxtelse nog een aantal klusjes. ,,Ook hier hebben we een slechte winter gehad met vooral heel veel regen. Het heeft soms geleid tot aardverschuivingen. Wij hebben nog wat extra schilderwerk te doen en het elektriciteitsnet hebben we verbeterd.” Als extra investering heeft het stel haar vier kamers uitgerust met airconditioning. ,,Ook het zwembad is verbouwd”, aldus Anne-Loes.

De bereikbaarheid van Casa Agradable vanuit Nederland verbetert dit jaar aanzienlijk. De luchthaven van Malaga was al goed bereikbaar met Ryanair vanaf vliegveld Weeze. In juni opent Ryanair een verbinding op Malaga vanuit Eindhoven en Maastricht. Meer informatie: www.casagradable.com, telefoon: (0034) 95 211 5249.

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: Een van de blikvangers van Casa Agradable is het deels overdekte terras.
8 april 2010

Print deze pagina

Terug