OPVOLGER VAN ARJEN WITTEVEEN

Van Vroenhoven nieuwe preses ondernemersvereniging Boxtel

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: Jan van Vroenhoven (rechts) volgt Arjen Witteveen op als voorzitter van de Ondernemersvereniging Boxtel. Van Vroenhoven vindt Villa Het Hof een symbool voor de vernieuwing die Boxtel moet doormaken. (Foto's: Albert Stolwijk).

Jan van Vroenhoven (68) is deze week benoemd als voorzitter van de Ondernemersvereniging Boxtel (OVB). Van Vroenhoven volgt Arjen Witteveen op, die eind vorig jaar met de andere bestuursleden aftrad.

De algemene ledenvergadering van de OVB koos Van Vroenhoven maandagavond 22 maart unaniem. De Boxtelse ondernemer is een ervaren bestuurder en op dit moment bestuurlijk actief in de BZW, de Kamer van Koophandel en de SER Noord-Brabant. In Boxtel wil hij de structuur van de OVB vernieuwen.

In een interview met Brabants Centrum geeft Van Vroenhoven aan dat Boxtel toe is aan vernieuwing. ,,Boxtel moet een belangrijke keuze maken. De positie als centrumgemeente is Boxtel kwijtgeraakt aan omliggende gemeenten die een stuk sterker zijn geworden en dus moet een nieuwe plek ingenomen worden.”

In de papieren editie van Brabants Centrum: ’Boxtel is toe aan vernieuwing’.

© 2010- Brabants Centrum
25 maart 2010

Print deze pagina

Terug