LAATSTE EXEMPLAREN! PRIJS: 4,50 EURO

Dokter in huis weer te koop

Brabants Centrum is donderdag 25 februari gestart met de verkoop van de laatste exemplaren van de bundel Dokter in huis 3. Het gaat om een verzameling medische columns die oud-huisarts Peter van der Ven eerder in Brabants Centrum schreef. Het boek is te koop voor slechts 4,50 euro.

In deel 3 van Dokter in huis gaat Van der Ven in op tal van actuele medische vraagstukken en ziekteverschijnselen. Aan de orde komen beschouwingen op ADHD, migraine, dementie, urineweginfecties en hepatitis C. Daarnaast gaat Van der Ven in op zaken als stoppen met roken, het gebruik van cannabis, erectiestoornissen, depressies en koemelkallergie. In totaal omvat de bundel meer dan zeventig columns.

De columns van Van der Ven verschenen tot 2005 in Brabants Centrum. Sindsdien schrijft de oud-huisarts onder de titel Dokter van huis regelmatig over zijn activiteiten in RoemeniŽ, waar hij zich inzet voor armen en minderbedeelden. De delen 1 en 2 van Dokter in huis, die eerder verschenen, zijn uitverkocht.

Dokter in huis 3 is uitsluitend te koop aan de balie van Brabants Centrum Prins Bernhardstraat 5, Boxtel. Het kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur.
25 februari 2010

Print deze pagina

Terug