ONGEVAL VEROORZAAKT VERKEERSHINDER

Auto in Dommel langs rijksweg A2

© 2010 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: Een auto op de rijksweg A2 raakte vrijdagmiddag 29 januari ter hoogte van de Boxtelse wijk Munsel-Selissen van de weg en kwam in de Dommel terecht. (Foto's: Albert Stolwijk)

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de rijksweg A2 ter hoogte van Boxtel is vrijdagmiddag 29 januari omstreeks 14.30 uur een auto te water geraakt. De auto raakte ter hoogte van de Boxtelse wijk Munsel-Selissen van de weg en kwam in de Dommel terecht.

Een 19-jarige man uit Eindhoven verloor de macht over het stuur en reed de berm in, waarna de auto doorschoof en het voertuig in het water belandde. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

Het slachtoffer wist zelf uit de auto te komen. Zijn auto werd uit het water getakeld. De Boxtelse brandweer rukte met groot materieel uit en kreeg onder meer assistentie van een duikploeg van de Bossche brandweer.

© 2010 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: De brandweer moest de auto uit de Dommel takelen.

Het ongeval veroorzaakte de nodige verkeershinder op de A2; een rijbaan was tijdelijk afgesloten. Vanwege de file die daardoor ontstond, kozen veel weggebruikers voor een alternatieve route: de nood/zuid-as door Boxtel.

© 2010 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: De Boxtelse brandweer rukte met groot materieel uit en kreeg onder meer assistentie van een duikploeg van de Bossche brandweer.

© 2010 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: Het ongeval veroorzaakte de nodige verkeershinder op de A2.
28 januari 2010

Print deze pagina

Terug