SUPERMARKT FELLENOORD OPEN OP 21 OKTOBER

Lidl start met minuut gratis winkelen

© 2009 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: Met man en macht wordt gewerkt aan de inrichting van het parkeerterrein van supermarkt Lidl. Vrijdagochtend 9 oktober werd het terrein voorzien van een nieuwe asfaltlaag. (Foto: Peter de Koning).

De asfaltering van het parkeerterrein is klaar, aan de inrichting van de winkel wordt de laatste hand gelegd. Woensdag 21 oktober opent Lidl haar Boxtelse vestiging aan de Fellenoord. Dat gebeurt geheel in stijl met één minuut gratis winkelen voor een van de klanten die ’s ochtends vanaf acht uur, in afwachting van de opening van de supermarkt, aanwezig is.

Met de komst van Lidl wordt het supermarktbestand in Boxtel verder uitgebreid. Op de plek waar slechts korte tijd de tweede Boxtelse Albert Heijn-vestiging was gehuisvest, start nu een filiaal van het bekende Duitse supermarktconcern dat ook in Nederland enkele honderden vestigingen heeft. De winkel gaat woensdag 21 oktober omstreeks 08.30 uur open. ,,We laten de klanten onze winkel openen”, vertelt een woordvoerster van Lidl Nederland.

© 2009 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: De koelaggregaten worden met een kraan in het winkelpand gezet. (Foto: Albert Stolwijk).

Voorafgaand aan de opening zal Lidl folders in Boxtel verspreiden waarin uitgebreid melding wordt gemaakt van de komst van de supermarkt. In Brabants Centrum maakt de discounter ook gewag van de openingsfestiviteiten. Volgens de woordvoerster zal Lidl enkele opzienbarende aanbiedingen presenteren. Vooral met scherpe kortingen op verse groente en fruit dingt de supermarkt naar de gunst van de consument. ,,Verder gaan we tweemaal per week acties houden met non-foodproducten.”

Tijdens de opening worden klanten getrakteerd op een kop koffie. En zodra de eerste klant er een minuut gratis winkelen op heeft zitten, gaan de vijf kassa’s in de Boxtelse Lidl open. De supermarkt aan de Fellenoord is zes dagen per week open. ’s Avonds is Lidl op alle dagen open tot 20.00 uur, op koopavond (vrijdag) kan men er tot 21.00 uur terecht.

© 2009 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: De inrichting van de Lidl-supermarkt aan de Fellenoord is bijna klaar. Woensdag 21 oktober opent de winkel met één minuut gratis winkelen voor een van de eerste klanten. (Foto: Albert Stolwijk).
15 oktober 2009

Print deze pagina

Terug