Automobiliste gewond bij ongeval op Parallalweg Zuid

© 2008 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: Bij een ongeval op de Parallelweg Zuid is een 30-jarige automobiliste uit Boxtel gewond geraakt. (Foto: Gerard Schalkx).

Bij een eenzijdig ongeval op de Parallelweg Zuid in Boxtel is donderdagmiddag 11 juni omstreeks 15.00 uur een 30-jarige automobiliste uit Boxtel gewond geraakt. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam met haar auto tegen een boom tot stilstand.

Volgens getuigen waren er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken en is de vrouw in een bocht de macht over het stuur verloren. Het slachtoffer zat bijna een uur bekneld in de auto en werd bevrijd door de Boxtelse brandweer, die met twee eenheden uitrukte.

Ambulancepersoneel bekommerde zich tijdens de ontmanteling van de auto over het slachtoffer. De vrouw is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht. De politie sloot de Parallelweg Zuid een uur lang af voor alle verkeer. Burgemeester Frank van Beers liet zich ter plaatse informeren over de bevrijding van het slachtoffer.
11 juni

Print deze pagina

Terug