PAND ’DE MAGNEET’ AAN BREUKELSESTRAAT

Overval op beddenzaak in Boxtel

In het winkelpand aan de Breukelsestraat in Boxtel waar voorheen modezaak De Magneet gevestigd was en momenteel een beddenzaak zit, is vrijdag 8 mei door twee mannen een overval gepleegd. De verdachten maakten enkele honderden euro’s buit en reden vervolgens weg in een kleine, zwarte wagen. Er vielen geen gewonden.

Vrijdagmorgen om half twaalf waren een personeelslid, een 41-jarige man uit ’s-Hertogenbosch, en een klant, een 41-jarige vrouw uit Boxtel, in de winkel. Twee met bivakmutsen gemaskerde mannen kwamen de winkel binnen met vermoedelijk allebei een vuurwapen in hun handen. Ze eisten geld van het personeelslid en leegden ook de kassalade. Daarna vertrokken de verdachten.

De politie was snel ter plaatse met enkele dienstauto’s om onderzoek te doen naar het incident. Het gebied rond de winkel, waar op de ruiten met grote letters de aanduiding ’verzekeringsverkoop’ staat, werd afgezet met een rood-wit lint. De politie belde bij omwonenden aan met de vraag of men iets gezien had van de overal. De winkel werd na de overval tijdelijk gesloten zodat de man en de vrouw in het bureau verhoord konden worden. De recherche is naar aanleiding van de overval gestart met een uitgebreid onderzoek. Getuigen of mensen die iets opvallends in de omgeving gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Boxtel via telefoonnummer (0900) 8844 of anoniem via (0800) 7000.
8 mei

Print deze pagina

Terug