BORREL EN ABONNEMENT VOOR JARIGE REUS

Brabants Centrum feliciteert Jas

© 2008 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: ‘Hoog’ bezoek bij Brabants Centrum. Directeur-hoofdredacteur Marc Cleutjens feliciteert Jas de Keistamper met zijn zestigste verjaardag. Jas wordt geflankeerd door Paul Hermans, burgemeester Frank van Beers, Jan Ketelaars en voorzitter Wim Ketelaars van Boxtel Vooruit. (Foto: Albert Stolwijk).

De redactie van nieuwsblad Brabants Centrum heeft de jarige reus Jas de Keistamper vrijdag gefeliciteerd met zijn zestigste verjaardag, die op Koninginnedag uitbundig gevoerd wordt. De reus bracht met burgemeester Frank van Beers en een delegatie van Stichting Boxtel Vooruit een feestelijk bezoek aan Brabants Centrum.

Zonder burgemeester Van Beers was het niet mogelijk Jas de Keistamper vanuit het hemelse reuzenrijk af te laten dalen naar de keien van de Prins Bernhardstraat. Daarom werd Van Beers ingeschakeld, niet alleen om de reus naar Brabants Centrum te halen maar ook om hem kennis te laten maken met de Angelaschool, even verderop aan de Baroniestraat. Daar werd de zestigjarige Boxtelse gigant toegezongen door alle leerlingen uit de bovenbouw.

Op het trottoir voor het redactielokaal van Brabants Centrum – de voordeur is te klein voor de 3,42 meter hoge reus - werd Jas de Keistamper door directeur-hoofdredacteur Marc Cleutjens gefeliciteerd met zijn verjaardag. Namens de reus nam burgemeester Van Beers een kruik Boxtels kruidenbitter in ontvangst, een pittig drankje dat beslist zal smaken na weer een dagje keien leggen. Bovendien bood Cleutjens namens de redactie een eeuwigdurend abonnement op Brabants Centrum aan. ,,De digitale snelweg zal het in combinatie met de luchtpost vast mogelijk maken om de krant ook in het reuzenrijk te bezorgen”, stelde Cleutjens.
29 april

Print deze pagina

Terug