SPEELGOED- EN MUZIEKZAAK MORGEN OPEN

Kim-Lian signeert in Boxtel

© 2006 - Brabants Centrum

OP DE FOTO: Medewerkers van de Shop 2 Shop waren deze week druk in de weer om de nieuwe speelgoed- en muziekzaak in gereedheid te brengen voor de opening morgen.

De bekende tv-persoonlijkheid en zangeres Kim-Lian, van wie momenteel de nieuwe single 'In vain' in de winkel ligt, komt woensdag 22 november naar Boxtel voor een signeersessie. Dat gebeurt in de nieuwe Shop 2 Shop aan de Rechterstraat. Deze winkel, waarin de franchiseketens Music Store en Top 1 Toys onderdak vinden, opent morgen, vrijdag 17 november om 09.00 uur de deuren.

De komst van Kim-Lian van der Meij is een van de openingsacties waarmee ondernemer Bart Steenbakkers uit Schijndel zijn nieuwe winkel Shop 2 Shop onder de aandacht van het Boxtelse publiek wil brengen. Woensdag 22 november komt de bekende televisiepresentatrice, musicalster, zangeres en actrice naar de nieuwe Boxtelse muziek- en speelgoedzaak. Ze signeert er van 17.00 tot 18.00 uur haar nieuwe single 'In vain'. De zangeres presenteert onder meer de Kids Top 20 bij Jetix en trad op in musicals als 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?' en in tv-series als 'Costa'.

Aan de Rechterstraat, op de plek waar voorheen kledingzaak Sign was gevestigd, opent Steenbakkers morgen, vrijdag 17 november de eerste winkel in Nederland waar de speelgoedketen en de muziekzaak worden gecombineerd. Met Top 1 Toys en Music Store onder één dak ontstaat volgens Steenbakkers een uniek concept: ,,Mensen die op zoek zijn naar een cadeautje slagen hier altijd. We verkopen zelfs cadeaubonnen voor musicals."

MUSICAL
Als grote winkelketen is Music Store volgens Steenbakkers in staat elke maand een compleet nieuw assortiment in de schappen te leggen. ,,Niet alleen cd's, maar ook videospelletjes, dvd's en boeken verkopen we hier voor een leuke prijs."

De keus om met Music Store als franchiser in zee te gaan is Steenbakkers ingegeven door de formule die Top 1 Toys hanteert. ,,Deze speelgoedketen biedt puur basisartikelen. Playmobil, Lego en meer van dat traditionele speelgoed. Multimedia is in Top 1 Toys niet aanwezig, vandaar dat Music Store een prima aanvulling op het speelgoedassortiment biedt."

De winkel van Steenbakkers is de enige in Nederland waar deze twee formules zijn samengevoegd. ,,We mikken daarmee op een en dezelfde doelgroep. Iedereen die op zoek is naar een leuk cadeautje vindt hier iets van zijn gading. En zo niet, dan is er altijd nog een bon voor een leuke musical", aldus de 36-jarige ondernemer. De Schijndelaar gaat de winkel runnen samen met zijn echtgenote Katinga en exploiteerde voorheen een café in zijn woonplaats. Boxtel ziet Steenbakkers als een prima markt.

Tot 5 december is Shop 2 Shop van maandag tot en met vrijdag tot 21.00 uur geopend. ,,Dat doen we speciaal voor de ouders. Want het is natuurlijk leuker om samen surprises te kopen dan alleen", aldus Steenbakkers.
16 november 2006

Print deze pagina

Terug