DODE MAN IS SLACHTOFFER VAN MISDRIJF

Wandelaar vindt lijk langs Kapelweg

Een wandelaar die zijn behoefte wilde doen, heeft vrijdag in een bosperceel op de hoek Kapelweg/d'Ekker een in vergaande staat van ontbinding verkerend lichaam aangetroffen. De man is volgens de politie slachtoffer van een misdrijf.

Met tien rechercheurs is de politie bezig met een technisch onderzoek. Ook is een buurtonderzoek gehouden. De resultaten van de onderzoeken zijn nog niet bekend.

Hoe lang het lijk in de bosjes heeft gelegen en wie de man is, zijn vragen waarop de politie nog geen antwoord heeft. Op het lichaam is sectie verricht door de forensisch arts van de politie te Rijswijk. De politie is in afwachting van de resultaten van de sectie. Het enige dat deze week bekend werd, is dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Om wat voor misdrijf het handelde, wilde politiewoordvoerder Ivo Oosterbaan (nog) niet zeggen.

Geruchten dat het zou gaan om een afrekening in het criminele circuit, wil de politie niet bevestigen. Oosterbaan: ,,Zolang we de identiteit van de man niet kennen, is het moeilijk om hierover duidelijkheid te krijgen." Onderzocht wordt onder meer of de man iemand kan zijn, die wordt vermist. Daarvoor worden ook internationaal naspeuringen gedaan. Bij het politiedistrict Aa & Dommel zijn geen vermissingen bekend, meldde woordvoerder Oosterbaan.
24 februari 2005

Print deze pagina

Terug