Afbeelding

Zesde editie Boxtel Oost Dag

Algemeen

De zesde editie van de Boxtel Oost Dag die de sociale cohesie in de wijk Oost moet versterken, vindt zondag 25 september van 11.00 tot 16.00 uur plaats. De activiteiten tijdens de Boxtel Oost Dag zijn nagenoeg hetzelfde als vorig jaar. Het Wijkorgaan houdt vast aan een 'format' maar bezoekers zullen zondag tóch een aantal nieuwe publiekstrekkers treffen in het gebied tussen gemeenschapshuis De Rots en winkelcentrum Oosterhof.

Liefst 75 markt- en informatiekramen worden opgezet. Op het grasveld rechts van De Rots strijkt de Kinderboerderij neer. Niet alleen met een kraam, de medewerkers brengen óók een pony mee, waar ritjes op kunnen worden gemaakt. Faes Entertainment zet op het grasveld allerlei attracties neer, die allemaal in het teken staan van het thema 'Beestenboel'.

Waar voorheen bij De Rots en voor en achter Oosterhof verkoeling kon worden gezocht op de terrassen mét tapvergunning, kan dat tijdens deze editie ook in de Oisterwijkstraat. Zo zijn de pleisterplaatsen wat meer gespreid over het hele gebied. Daarnaast keert de brandweer na twee jaar afwezigheid - vanwege tegelijk geplande brandweerwedstrijden - terug. , In plaats van een enkel voetbalparcours, worden deze editie twee circuits uitgezet rondom Oosterhof. Ook wordt de podiumvrachtwagen volgens De Vreede vervangen voor een klein open podium.

Het complete programma van de Boxtel Oost Dag is te vinden op www.boxtel-oost.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 13 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 13 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 15 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 16 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 17 uur geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 17 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 19 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 19 uur geleden