Afbeelding

Win een meet & greet met Yes-R!

Algemeen

Het kermisseizoen in de gemeente Boxtel gaat binnenkort weer van start. Vrijdag 1 augustus wordt de kermis in Liempde geopend, twee weken later zijn bezoekers welkom op het Breukelsplein en de Markt voor het Boxtelse volksfeest. Yes-R trapt vrijdag 14 augustus om 18.45 uur de kermis af met een spetterend optreden bij de cakewalk. Voor de allergrootste fans van deze bekende artiest houdt Brabants Centrum in samenwerking met de organisatie een meet & greet. Zij kunnen tot en met dinsdag 4 augustus meedoen aan een speciale prijsvraag...

Rapper, entertainer, presentator en acteur: Yes-R is een veelzijdige artiest. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer 'Leipe Mocro Flavour' uitbracht. Ook scoorde hij hits met 'Rampeneren', 'Hey Schatje', 'Uit Elkaar' en 'Onbereikbaar'. Ook speelde Yes-R in drie films en sinds het voorjaar is hij te zien in de musical 'Hartsvrienden'.

De drie allergrootste fans van Yes-R krijgen de mogelijkheid om na het optreden de 28-jarige artiest te ontmoeten. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen... Laat voor dinsdag 4 augustus Brabants Centrum via Facebook, e-mail (bc@brabantscentrum.nl) of per post weten waarom jij de grootste fan bent van Yes-R en waarom je een ontmoeting met hem verdient. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld via een filmpje of liefdesbrief. Wees creatief! De winnaars worden een week voor de meet & greet op de hoogte gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Een scene uit het driedelige theaterstuk In voor- en tegenspoed dat Boxtheater de afgelopen weken uitvoerde: ambtenaar van de burgerlijke stand (Lizzy Nonnemaker) vliegt bruidegom Michel (Frenk Breuer) naar de keel terwijl bruid Carlijn (Suzanne Wouters) probeert in te grijpen.
Vermakelijk ongemak tijdens Boxtheater Cultuur 44 minuten geleden
Afbeelding
Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje Sport 1 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Cast en crew Bloedverwanten overstelpt met complimenten Cultuur 16 uur geleden
Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp.
Gemondenaren vieren koningsdag op voetbalveld Verenigingen 17 uur geleden
Logo
What's Up Rosemary en Emmanuel.
What's Up, Rosemary & Emmanuel? Jeugd 20 uur geleden
Afbeelding
Beginnerscursus bridge bij club in Gemonde Verenigingen 21 uur geleden
Logo
Grote drukte op de open dag van WSD. Belangstellenden stromen naar binnen om het pand te bekijken.
In pand van WSD kon je over de koppen lopen Zakelijk 23 uur geleden
Logo
Boxtels Sjoelkampioenschap.
Op termijn in alle dorpen kampioenschap sjoelen Sport gisteren