In oertijdmuseum De Groene Poort is een tentoonstelling van videogames te zien. Rory Tans vertelt hierover tijdens Dommelland Live.
In oertijdmuseum De Groene Poort is een tentoonstelling van videogames te zien. Rory Tans vertelt hierover tijdens Dommelland Live.

Voetballers bij Dommelland

Algemeen

In de uitzending van Dommelland Live op dinsdag 7 april van 20.30 tot 21.30 uur op Omroep Dommelland is deze week aandacht voor voetballers Maarten Peijnenburg en Sander Heesakkers. Zij spelen bij Jong PSV.

Ook de Amsterdamse wijkagent Frank Westerop komt aan bod. Westerop zit al jaren in de Raad van Elf in Boxtel en haalt als  clown Powie de landelijke krant. Het gesprek gaat over zijn kleurrijke bestaan en zijn passie voor Global Clowning. Rory Tans studeert wiskunde aan de Fontys Hogeschool en spaart al zijn hele leven alle videogames die op de markt zijn gebracht. Deze games heeft hij tot juli tentoongesteld in oertijdmuseum De Groene Poort in Boxtel. In de uitzending kunnen kijkers live meegenieten van enkele games.

Piepende gitaren, snelle drums en ronkende bassen. Dat is te verwachten tijdens de tweede editie van het "Rommelfest"  in jongerencentrum B-Town op 24 april. Sander Blom en Nick van der Ven vertellen meer over de activiteiten voor jongeren in hartje Boxtel. De uitzending zal muzikaal omlijst worden door Maarten de Gans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 35 minuten geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 1 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 3 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 5 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 18 uur geleden
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 20 uur geleden
Logo
Dit dodaarsje zwemt in een ven waar de nevel van de vroege ochtend nog boven hangt. De druppels verraden dat de vogel net boven is gekomen na een duik onder water. De kleinste futensoort van ons land broedt in de Kampina en houdt van beschutte oevers.
Scherp gehoor belangrijkste 'gereedschap' van een vogelaar Natuur & milieu 21 uur geleden
Straatmagazine Sammy schenkt aandacht aan plan voor gratis krantenabonnementen van Brabants Centrum.
Sociaal krantenabonnement krijgt aandacht in straatmagazine Sammy Economie 23 uur geleden