Wethouder Herman van Wanrooij en deelnemer Mirelle van den Oetelaar aan de Nijmeegse Vierdaagse tonen twee promotieshirts van de gemeente Boxtel. (Foto: Stefan Latijnhouwers).
Wethouder Herman van Wanrooij en deelnemer Mirelle van den Oetelaar aan de Nijmeegse Vierdaagse tonen twee promotieshirts van de gemeente Boxtel. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Vierdaagselopers uitgezwaaid

Algemeen

In het werkcafé in het Boxtelse gemeentehuis aan de Dr. Van Helvoorstraat vond vrijdagavond een feestelijke uitzwaaibijeenkomst plaats voor de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. Het grootse sportieve evenement in Gelderland start dit jaar op dinsdag 21 juli. 

Namens het gemeentebestuur wenste wethouder Herman van Wanrooij de langeafstandslopers uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel veel succes. Zij  werden muzikaal uitgezwaaid door het bonte muzikale gezelschap Vierdaagseklocht, een samenstelling van leden van de blaasorkesten De Volle Bloas, Noottoestand, The Ducktownband, 't Herriemenieke en D'n Indeklocht.  

Van Wanrooij keek tijdens de informele en sfeervolle bijeenkomst alvast vooruit naar vrijdag 24 juli, de laatste dag van de vierdaagse. ,,Dan vertrekt weer een bus met supporters en leden van de verschillende Boxtelse en Liempdse muziekskes en kapellen naar een rotonde op de Rijksweg in Malden om de Boxtelse lopers binnen te halen en aan te moedigen voor de laatste kilometers.Een prima plek om aan Boxtel-promotie te doen. En als het aan mij ligt gaan we volgend jaar tijdens de honderdste editie met twee bussen", liet de wethouder enthousiast weten.    

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 52 minuten geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 2 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 4 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 5 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 6 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 8 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 23 uur geleden
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30