RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:14:40    maandag, 24 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Wed 14 Mar 2018 18:21

Verkiezingsshow Stemmen in Boxtel Live

Lettergrootte: A- A+

Verkiezingsshow Stemmen in Boxtel Live

Voor wie nog geen idee heeft naar welke partij zijn of haar stem gaat tijdens de verkiezingen in de gemeente Boxtel op woensdag 21 maart, is er Stemmen in Boxtel Live. Alle belangrijke thema's uit de Boxtelse wijken en dorpen komen dan aan bod tijdens deze twee uur durende verkiezingsavond die Brabants Centrum morgen, vrijdag 16 maart om 19.30 uur in de raadzaal houdt.

Journalist Twan van den Brand loodst het publiek samen met de Brabants Centrum-redacteuren door de belangrijkste verkiezingsthema's. De lijsttrekkers van de politieke partijen gaan met elkaar in gesprek over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst, hoe ze lokale problemen willen oplossen en wat hún prioriteiten zijn. Over de thema's economie, woningbouw, zorg en infrastructuur is op deze pagina al een voorproefje te vinden.

Redacteuren Rens van den Elsen, Pål Jansen, Annelieke van der Linden en Henk van Weert van stichting Brabants Centrum verzorgen voorafgaand aan ieder thema een korte introductie. Vervolgens mogen de lijsttrekkers uiteenzetten wat ze willen betekenen voor de wijken van Boxtel. Daarnaast krijgt ook het publiek gelegenheid om vragen te stellen.

De afgelopen weken heeft deze krant veel aandacht besteed aan de wijken en dorpen van de gemeente Boxtel. Daar kwamen veel zaken naar voren die de inwoners zorgen baart, zoals het oprukkende bedrijventerrein, parkeerproblemen, het tekort aan woningen, veiligheid en het gebrek aan een aanpak van de vergrijzing.

Stemmen in Boxtel Live gaat om 19.30 uur van start. Publiek wordt vanaf een halfuur voor aanvang welkom geheten. De avond duurt tot 21.30 uur, na afloop is het mogelijk na te praten.

Mensen die niet aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid 'Stemmen in Boxtel Live' te volgen via de Facebookpagina van Brabants Centrum.

FOTO: Tijdens het verkiezingsdebat dat Brabants Centrum samen met het Brabants Dagblad in 2014 organiseerde waren er al veel bekende gezichten te zien. Dit jaar zijn Lelle en Belle ook weer van de partij. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht TopSlank Huidtherapie Olieenzo Toverboom Zwanenberg adviesgroep Gemeente Boxtel Natasja fashion Koppelmans Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Kindertuin SNS Bank Geld en Makelaardij 040Fit Geerts advies Beleef Boxtel