Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

Verkiezingsshow Stemmen in Boxtel Live

Algemeen

Voor wie nog geen idee heeft naar welke partij zijn of haar stem gaat tijdens de verkiezingen in de gemeente Boxtel op woensdag 21 maart, is er Stemmen in Boxtel Live. Alle belangrijke thema's uit de Boxtelse wijken en dorpen komen dan aan bod tijdens deze twee uur durende verkiezingsavond die Brabants Centrum morgen, vrijdag 16 maart om 19.30 uur in de raadzaal houdt.

Journalist Twan van den Brand loodst het publiek samen met de Brabants Centrum-redacteuren door de belangrijkste verkiezingsthema's. De lijsttrekkers van de politieke partijen gaan met elkaar in gesprek over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst, hoe ze lokale problemen willen oplossen en wat hún prioriteiten zijn. Over de thema's economie, woningbouw, zorg en infrastructuur is op deze pagina al een voorproefje te vinden.

Redacteuren Rens van den Elsen, Pål Jansen, Annelieke van der Linden en Henk van Weert van stichting Brabants Centrum verzorgen voorafgaand aan ieder thema een korte introductie. Vervolgens mogen de lijsttrekkers uiteenzetten wat ze willen betekenen voor de wijken van Boxtel. Daarnaast krijgt ook het publiek gelegenheid om vragen te stellen.

De afgelopen weken heeft deze krant veel aandacht besteed aan de wijken en dorpen van de gemeente Boxtel. Daar kwamen veel zaken naar voren die de inwoners zorgen baart, zoals het oprukkende bedrijventerrein, parkeerproblemen, het tekort aan woningen, veiligheid en het gebrek aan een aanpak van de vergrijzing.

Stemmen in Boxtel Live gaat om 19.30 uur van start. Publiek wordt vanaf een halfuur voor aanvang welkom geheten. De avond duurt tot 21.30 uur, na afloop is het mogelijk na te praten.

Mensen die niet aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid 'Stemmen in Boxtel Live' te volgen via de Facebookpagina van Brabants Centrum.

FOTO: Tijdens het verkiezingsdebat dat Brabants Centrum samen met het Brabants Dagblad in 2014 organiseerde waren er al veel bekende gezichten te zien. Dit jaar zijn Lelle en Belle ook weer van de partij. (Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 4 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 5 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 6 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 7 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 8 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 8 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 10 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 12 uur geleden