07:42:35    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Wed 14 Mar 2018 18:21

Verkiezingsshow Stemmen in Boxtel Live

Lettergrootte: A- A+

Verkiezingsshow Stemmen in Boxtel Live

Voor wie nog geen idee heeft naar welke partij zijn of haar stem gaat tijdens de verkiezingen in de gemeente Boxtel op woensdag 21 maart, is er Stemmen in Boxtel Live. Alle belangrijke thema's uit de Boxtelse wijken en dorpen komen dan aan bod tijdens deze twee uur durende verkiezingsavond die Brabants Centrum morgen, vrijdag 16 maart om 19.30 uur in de raadzaal houdt.

Journalist Twan van den Brand loodst het publiek samen met de Brabants Centrum-redacteuren door de belangrijkste verkiezingsthema's. De lijsttrekkers van de politieke partijen gaan met elkaar in gesprek over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst, hoe ze lokale problemen willen oplossen en wat hún prioriteiten zijn. Over de thema's economie, woningbouw, zorg en infrastructuur is op deze pagina al een voorproefje te vinden.

Redacteuren Rens van den Elsen, Pål Jansen, Annelieke van der Linden en Henk van Weert van stichting Brabants Centrum verzorgen voorafgaand aan ieder thema een korte introductie. Vervolgens mogen de lijsttrekkers uiteenzetten wat ze willen betekenen voor de wijken van Boxtel. Daarnaast krijgt ook het publiek gelegenheid om vragen te stellen.

De afgelopen weken heeft deze krant veel aandacht besteed aan de wijken en dorpen van de gemeente Boxtel. Daar kwamen veel zaken naar voren die de inwoners zorgen baart, zoals het oprukkende bedrijventerrein, parkeerproblemen, het tekort aan woningen, veiligheid en het gebrek aan een aanpak van de vergrijzing.

Stemmen in Boxtel Live gaat om 19.30 uur van start. Publiek wordt vanaf een halfuur voor aanvang welkom geheten. De avond duurt tot 21.30 uur, na afloop is het mogelijk na te praten.

Mensen die niet aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid 'Stemmen in Boxtel Live' te volgen via de Facebookpagina van Brabants Centrum.

FOTO: Tijdens het verkiezingsdebat dat Brabants Centrum samen met het Brabants Dagblad in 2014 organiseerde waren er al veel bekende gezichten te zien. Dit jaar zijn Lelle en Belle ook weer van de partij. (Foto: Albert Stolwijk).

Overige artikelen

Raad debatteert over bitterballen

Raad debatteert over bitterballen

JAN HERMENS

>>

Thu 13 Jun 2019 17:12

Boxtelse klanken in Springprocessie Echternach

Boxtelse klanken in Springprocessie Echternach

Een groep Boxtelse muzikanten nam dinsdag deel aan de zogeheten Springprocessie in het Luxemburgse Echternach. Veertien leden van seniorenorkest... >>

Thu 13 Jun 2019 14:14

Avondvierdaagse De Keistampers is van start

Avondvierdaagse De Keistampers is van start

De jaarlijkse Avondvierdaagse van wandelsportvereniging De Keistampers is gister van start gegaan; lopers liepen een afstand van vijf of tien... >>

Wed 12 Jun 2019 11:02

Waterschap na Pinksteren door met vrijmaken van De Dommel

Waterschap na Pinksteren door met vrijmaken van De Dommel

Ondertussen is al een deel van het kanoverbod op rivier De Dommel ingetrokken. Alleen nog niet in Boxtel. Medewerkers van waterschap De Dommel... >>

Sat 08 Jun 2019 18:00

Advertenties