Mon Plaisir in 2018.
Mon Plaisir in 2018.

Toerfietsclub Gemonde ruim 35 jaar actief

Verenigingen

Elke week stappen leden van de Gemondse Toerfietsclub Mon Plaisir op de pedalen. De club viert zondag 7 april haar 35-jarig bestaan, met een fietstocht uiteraard.

Op woensdag en zondag rijden de sportievelingen altijd ergens in Nederland. Ze organiseren ook zelf activiteiten. Onder de circa dertig leden zijn zowel beginnende als gevorderde fietsers in verschillende leeftijdscategorieën. GTC Mon Plaisir onderhoudt ook een deel van het mountainbikenetwerk in de Meierij, ‘t Groene Woud West, waardoor fietsers uit de hele regio gebruik kunnen blijven maken van deze paden. 

Het feestje van zondag 7 april is specifiek voor leden en partners. Ze fietsen een deel van de Bevrijdingsroute Gemonde WOII die in 2019 is geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jan Hermens

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: jan.hermens@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 7 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 11 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 13 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 14 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59