Chauffeurs Tiny van Houtum (links) en Carlo Vlassak bij Buurtbus 203. Zij zijn twee van de 22 vrijwilligers van de vereniging die het vervoer verzorgt. Vrijdag mocht de buurtbus zijn 600.000e passagier verwelkomen.
Chauffeurs Tiny van Houtum (links) en Carlo Vlassak bij Buurtbus 203. Zij zijn twee van de 22 vrijwilligers van de vereniging die het vervoer verzorgt. Vrijdag mocht de buurtbus zijn 600.000e passagier verwelkomen. Foto: Marc Cleutjens.

Buurtbus Esch verwelkomt 600.000e passagier

Verenigingen

Buurtbus Esch heeft vrijdag de magische grens van 600.00 passagiers bereikt. Nirmala Poudel bleek de gelukkige.

Lijn 203 van Liempde naar Boxtel, Esch, Vught en Den Bosch Centraal loopt als een trein, stelt Carlo Vlassak, voorzitter van de Essche buurtbusvereniging. Nirmala Poudel kreeg een bos bloemen en een buurtbusjaarkaart van Arriva. Het openbaar vervoer tussen de dorpen draait op 22 vrijwilligers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jan Hermens

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: jan.hermens@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 7 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 11 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 13 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 14 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59