Afbeelding

Vele winnaars tijdens Liempdse kermisloterij

Algemeen

De kermisexploitanten die zijn neergestreken op het Liempdse Raadhuisplein en in het Concordiapark stelden gisteravond tijdens de traditionele kermisloterij behoorlijk wat prijzen beschikbaar. De loting kende liefst negentien winnaars. 

Bezoekers van de Liempdse kermis kregen bij aankoop van een aantal rittenkaarten een gratis lot. Die kon, voorzien van een naam, in een speciale verzamelton gegooid worden. Wethouder Peter van de Wiel trok gisteravond de gelukkige winnaars, geassisteerd door  Anouk, de dochter van kermisambtenaar Richard Schuurs.

Casper de Maerer won een flatscreentelevisie. Luna de Grauw ging naar huis met een multifunctionele grillplaat.  Isa en Gerry Timmermans kregen een virtual reality-bril. De familie Bressers mocht een frituurpan ophalen en Joost van der Linden kreeg een elektrische barbecue. Jos van der Laar kan zijn vlees voortaan grillen op de grillplaat die hij mee naar huis mocht nemen en Marie-Louise van Houtum en Jill Verkuijlen kunnen aan de slag met de gewonnen blender. Ook Loes ter Meer heeft een nieuw keukenapparaat: een tosti-ijzer. De familie Saïd won een dashcam en Isa Timmermans viel nogmaals in de prijzen: net als Tess van der Ven kreeg zij een selfiestick. 

Naast grote prijzen, werden ook enkele kleine prijzen verloot. Zo won Freek Verkuijlen, evenals Familie Van Erp, een zak oliebollen. Joke Brugman kreeg een zak snoep mee naar huis. Ook werden drie knuffels weggegeven. Die gingen naar Anne van Kempen, familie Oerlemans en Luna de Grauw.

Hoewel het merendeel van de winnaars uit Liempde komt, bleek de kermis ook in trek bij mensen van buiten het dorp. Zo deden inwoners uit Best en Utrecht mee met de loting. (Foto: Gerard Schalkx).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Tijn van den Berg heeft flink getraind voor de sportieve uitdaging die hij aangaat.
Tijn legt triatlon af om geld te vergaren voor lange zeereis Sport 1 uur geleden
De roodborst laat zich zondag 28 april hoogstwaarschijnlijk ook zien.
Vroeg uit de veren om vogels te spotten Natuur & milieu 3 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur 6 uur geleden
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 7 uur geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen 8 uur geleden
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 22 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 22 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd gisteren