Afbeelding

Veiling voor jubileum RKSV Boxtel

Algemeen

In aanloop naar het pinksterweekeinde waarin in 2016 het 75-jarig bestaansjubileum wordt gevierd, organiseert voetbalclub RKSV Boxtel tal van activiteiten. Het merendeel daarvan is bedoeld om extra geld in het laatje te brengen om een spectaculair feest neer te kunnen zetten. Vrijdag 27 november is er een goederen- en dienstenveiling. ,,Maar via internet kan nu al een bod worden uitgebracht op onder meer gesigneerde shirts van PSV en Ajax, maar ook op een KNVB-bal vol handtekeningen", vertelt Harm Kemps.

Het zijn lang niet allemáál artikelen die met voetbal te maken hebben, benadrukt Kemps, die meewerkt aan de sponsorwerving voor het voetbaljubileum. ,,We hebben óók leuke kavels voor mensen met andere hobby's. Wat denk je van het shirt dat Mink van der Weerden droeg tijdens de olympische finale tegen Duitsland in 2012? Of de hockeystick van Maartje Paumen? Échte collector's items."

En zelfs mensen die iets buiten de sport willen hebben, doen er goed aan de veilingsite te bezoeken. Bijvoorbeeld om mee te dingen naar een Volvo naar keuze die een weekend lang beschikbaar wordt gesteld door autobedrijf Van den Brandt of om zich te verzekeren van optredens van bijvoorbeeld singer-songwriter Patrick Hendriks, volkszanger Tim Schalkx of De Aggemarvanhuisaf Band. En wat te denken van het schilderij dat Ad Verstijnen beschikbaar heeft gesteld en een shirt én setje pijlen van darter Michael van Gerwen.

Gratis kaartjes voor wedstrijden in het betaald voetbal, maar ook op diensten kan een bod worden uitgebracht. Zelf heeft Kemps zich opgeworpen om een avondje als taxichauffeur te fungeren als iemand naar een feestje moet. ,,En uiteraard worden de retro-shirts geveild waarin ons eerste elftal de competitie opende."

Iedereen kan meedoen aan de internetveiling. Via rksvboxtel.onzeveilingonline.nl kan een bod worden uitgebracht. ,,Je ziet daar hoe lang je nog kunt bieden en wat het hoogste bod tot dan toe is. Wie een hoger bod uitbrengt, krijgt via de mail een bevestiging. En degene die wordt overboden, krijgt ook een berichtje via de mail."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur 1 uur geleden
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 2 uur geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen 3 uur geleden
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 17 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 18 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 20 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 21 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 21 uur geleden