09:53:48    woensdag, 19 juni 2019
brabants centrum logo
Tue 29 Sep 2015 13:58

Veel animo voor Bokselse Kwis

Lettergrootte: A- A+

Veel animo voor Bokselse Kwis

Op de foto: Meedoen aan de Bokselse Kwis betekent met een groot team een hele avond vragen oplossen, thuis én buitenshuis... (Foto: Albert Stolwijk).

De belangstelling voor de tweede editie van de Bokselse Kwis is ook dit jaar groot. De dorpsquiz wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 november en heeft nu al een deelnemersveld dat bestaat uit 32 teams. Groepen die willen meedoen, kunnen zich nog steeds inschrijven; alle teams strijden voor de hoogste eer én een zelfgekozen Boxtels goed doel.

De vragen worden gebundeld in een vragenboek dat de teamcaptains op 7 november om klokslag 18.00 uur kunnen ophalen bij restaurant En Garde! aan de Markt. Als de klok van de Sint-Petrustoren diezelfde avond elf keer slaat, moeten de antwoorden zijn ingeleverd. Wie te laat komt, wordt gediskwalificeerd.

Teams dienen volgens de drie organisatoren beslist een flink aantal deelnemers te hebben. Ideaal is een team van tien tot vijftien deelnemers, die niet alleen op een zelf te kiezen hoofdkwartier aan de slag gaan. Enkele teamspelers dienen ook bereid te zijn vragen op locatie ergens in Boxtel te beantwoorden. Waar die vragen worden gesteld, wordt vooraf niet bekendgemaakt.

De organisatoren stellen drie geldprijzen ter beschikking voor de teams die de meeste punten scoren. De prijzen moeten geheel besteed worden aan een vooraf op te geven Boxtels goed doel. Teams die willen meedoen aan de Bokselse Kwis, kunnen zich inschrijven via de website (www.debokstelsekwis.nl) of een e-mail sturen naar debokselsekwis@gmail.com.

Deelname kost 25 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van het team en de captain, het adres van het hoofdkwartier, telefoonnummer, e-mailadres en het goede doel waarvoor gespeeld wordt.

Overige artikelen

Raad debatteert over bitterballen

Raad debatteert over bitterballen

JAN HERMENS

>>

Thu 13 Jun 2019 17:12

Boxtelse klanken in Springprocessie Echternach

Boxtelse klanken in Springprocessie Echternach

Een groep Boxtelse muzikanten nam dinsdag deel aan de zogeheten Springprocessie in het Luxemburgse Echternach. Veertien leden van seniorenorkest... >>

Thu 13 Jun 2019 14:14

Avondvierdaagse De Keistampers is van start

Avondvierdaagse De Keistampers is van start

De jaarlijkse Avondvierdaagse van wandelsportvereniging De Keistampers is gister van start gegaan; lopers liepen een afstand van vijf of tien... >>

Wed 12 Jun 2019 11:02

Waterschap na Pinksteren door met vrijmaken van De Dommel

Waterschap na Pinksteren door met vrijmaken van De Dommel

Ondertussen is al een deel van het kanoverbod op rivier De Dommel ingetrokken. Alleen nog niet in Boxtel. Medewerkers van waterschap De Dommel... >>

Sat 08 Jun 2019 18:00

Advertenties