RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:30:20    woensdag, 26 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Tue 29 Sep 2015 13:58

Veel animo voor Bokselse Kwis

Lettergrootte: A- A+

Veel animo voor Bokselse Kwis

Op de foto: Meedoen aan de Bokselse Kwis betekent met een groot team een hele avond vragen oplossen, thuis én buitenshuis... (Foto: Albert Stolwijk).

De belangstelling voor de tweede editie van de Bokselse Kwis is ook dit jaar groot. De dorpsquiz wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 november en heeft nu al een deelnemersveld dat bestaat uit 32 teams. Groepen die willen meedoen, kunnen zich nog steeds inschrijven; alle teams strijden voor de hoogste eer én een zelfgekozen Boxtels goed doel.

De vragen worden gebundeld in een vragenboek dat de teamcaptains op 7 november om klokslag 18.00 uur kunnen ophalen bij restaurant En Garde! aan de Markt. Als de klok van de Sint-Petrustoren diezelfde avond elf keer slaat, moeten de antwoorden zijn ingeleverd. Wie te laat komt, wordt gediskwalificeerd.

Teams dienen volgens de drie organisatoren beslist een flink aantal deelnemers te hebben. Ideaal is een team van tien tot vijftien deelnemers, die niet alleen op een zelf te kiezen hoofdkwartier aan de slag gaan. Enkele teamspelers dienen ook bereid te zijn vragen op locatie ergens in Boxtel te beantwoorden. Waar die vragen worden gesteld, wordt vooraf niet bekendgemaakt.

De organisatoren stellen drie geldprijzen ter beschikking voor de teams die de meeste punten scoren. De prijzen moeten geheel besteed worden aan een vooraf op te geven Boxtels goed doel. Teams die willen meedoen aan de Bokselse Kwis, kunnen zich inschrijven via de website (www.debokstelsekwis.nl) of een e-mail sturen naar debokselsekwis@gmail.com.

Deelname kost 25 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van het team en de captain, het adres van het hoofdkwartier, telefoonnummer, e-mailadres en het goede doel waarvoor gespeeld wordt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Tiga Rijschool Dolman Koppelmans Zwanenberg adviesgroep SNS Bank Beleef Boxtel Doornmalen electro Kindertuin Gemeente Boxtel Natasja fashion Geld en Makelaardij Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom 040Fit Café zaal Kloosterzicht