Afbeelding

Van der Struijk jaar langer bij Willem II

Algemeen

Voetbalclub Willem II heeft overeenstemming bereikt met Frank van der Struijk, de voetballer uit Lennisheuvel, over een nieuw eenjarig contract. De ervaren verdediger heeft in de voorbereiding al geruime tijd meegetraind bij de Tilburgse club. 

,,We zijn tevreden dat we Frank alsnog aan de selectie kunnen toevoegen. Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een zeer belangrijke speler die op meerdere posities inzetbaar is", aldus technisch manager Carlos Aalbers: '

Van der Struijk startte zijn profcarrière bij Willem II in 2003 en speelde er vijf seizoenen. Tijdens zijn periode bij de Tilburgse club kwam hij voor Nederland uit op het WK onder 20. In de zomer van 2008 vertrok Frank naar Vitesse, waar hij ook snel een basisplaats veroverde. Hij werd in 2009-2010 een half jaar uitgeleend aan Willem II, maar keerde het seizoen daarna terug in Arnhem. In totaal speelde hij al ruim 250 wedstrijden in het betaald voetbal. Onlangs liep hij nog stage bij Portsmouth, maar hij heeft inmiddels voor Willem II gekozen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 52 minuten geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 1 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 16 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 17 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 19 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 20 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 21 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 23 uur geleden