Dit jaar stond de 48e editie van de Sparrenbosloop op het programma. Op 30 oktober 1983, toen bovenstaande foto werd genomen, won oud-Marvelatlete Jacky Winkelman (voorgrond rechts) voor de derde maal op rij bij de vrouwen. (Archieffoto Brabants Centrum).
Dit jaar stond de 48e editie van de Sparrenbosloop op het programma. Op 30 oktober 1983, toen bovenstaande foto werd genomen, won oud-Marvelatlete Jacky Winkelman (voorgrond rechts) voor de derde maal op rij bij de vrouwen. (Archieffoto Brabants Centrum).

Van den Hurk wint Sparrenbosloop

Algemeen

De 48e editie van de Don Quichotte Sparrenbosloop trok zondag 180 atleten naar Boxtel. Gerwin van den Hurk van atletiekvereniging Prins Hendrik uit Vught, schreef zondag de cross op zijn naam. Hij finishte in 33:07 minuten.

In de eerste ronde nam Marvelatleet Marco Dreuning brutaal de leiding, die moest hij na twee ronden afstaan aan de Vughtse atleet Van den Hurk. Snelste vrouw was Marlin van Hal van de Udense atletiekclub De Keien.

Marvel wist enkele prijzen in Boxtel te houden. Janny Maas eindigde op de eerste plaats in de categorie V35. Fenna van der Steen werd eerste bij de meisjes B junioren, Tony de Groot werd tweede bij de mannen M35 voor Patrick van Cromsigt. Bij de D-meisjes werd Maaike Lobbezoo derde, net als Tygo Janssens bij de jongens C-pupillen. Klik hier voor een overzicht van alle uitslagen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 11 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 18 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 19 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 20 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46