Willem van de Kerkhof (midden) werd dinsdag door supporters van de Pantserhoektribune in het zonnetje gezet. (Foto: Albert Stolwijk).
Willem van de Kerkhof (midden) werd dinsdag door supporters van de Pantserhoektribune in het zonnetje gezet. (Foto: Albert Stolwijk).

Van de Kerkhof ODC'er van het jaar

Algemeen

De fanatieke fans die bij elke thuiswedstrijd op de in 1991 in gebruik genomen tribune, genaamd De Pantserhoek, staan, zetten jaarlijks een speler van de ODC-selectie in de schijnwerpers. Dit jaar werd centrale verdediger Willem van de Kerkhof gehuldigd als meest waardevolle speler van het seizoen 2014-2015.

Voorafgaand aan de training van de ODC-selectie werd Van de Kerkhof dinsdag door de supporters van gehuldigd. Namens de trouwe aanhangers reikte Jan van den Aker een bloemetje en een aandenken uit aan de voetballer. Vervolgens was het voor de speler weer tijd om te trainen...

Met zijn sterke spel had Van de Kerkhof een belangrijk aandeel in de topprestatie die de tricolores afgelopen seizoen leverden door als nieuwkomer in de tweede klasse op de vierde plaats te eindigen.

Het is voor het vijfde jaar op rij dat de ODC-supporters de speler van het jaar kiezen. Vorig jaar werd ODC-spits Remco Schellekens in het zonnetje gezet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 48 minuten geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen 1 uur geleden
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 15 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 16 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 18 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 19 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 19 uur geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 20 uur geleden