Afbeelding

Tourtocht Liempde hoopt op 800 fietsers

Algemeen

Fietsclub LTC 't Groene Woud uit Liempde organiseert zondag 4 september voor de vijftiende keer de MTB-toertocht. Tijdens deze tocht leggen fietsers behoorlijke afstanden af, die allemaal leiden langs gemeenten in het Groene Woud.

Vanaf café 't Groene Woud aan de Liempdse Kasterensestraat kunnen deelnemers kiezen uit drie afstanden: 35, 50 en 65 kilometer. Deze lopen door de gemeenten Boxtel, Veghel en Sint-Oedenrode en doorkruisen onder meer de Vlagheide en de Vresselse bossen. Bij 'goed fietsweer' verwacht de organisatie zo'n achthonderd deelnemers.

De toertocht begint en eindigt bij café 't Groene Woud. Inschrijven en starten is mogelijk van 08.30 tot 10.00 uur bij. Bij de finish is er gelegenheid om de fietsen af te spuiten. De eerste renners, de fanatiekste vroege starters, worden rond 10.00 uur terug verwacht en om 13.00 uur zal het grootste deel van de deelnemers de tocht voltooid hebben.

De inschrijfkosten bedragen 3 euro voor NTFU leden en 4 euro voor niet-leden. Het parcours is volledig uitgezet met pijlen en voorzien van twee pauzeplaatsen waar een hapje en een drankje te nuttigen is. Meer informatie: www.ltchetgroenewoud.nl. (Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 1 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 1 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 4 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 7 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 8 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 22 uur geleden