17:40:07    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Tue 05 May 2020 10:30

The Brain houdt opnieuw online pubquiz

Lettergrootte: A- A+

The Brain houdt opnieuw online pubquiz

Op de foto: Onder het genot van iets lekkers kunnen liefhebbers vanavond online de pubquiz van The Brain spelen. (Foto: Crebas Fotografie).

De tweede online pubquiz van quizbedrijf The Brain vindt donderdag 7 mei plaats. Allemaal vanuit hun eigen huis, kunnen teamleden samen overleggen over breinbrekers. Hoe? Dankzij communicatiemiddelen als Zoom of Teams.

Quizmakers Kiske de Leest en Marc de Laat kregen positieve reacties op de eerste editie. Kiske: ,,Wij zijn enthousiast en onze Brainees ook.”

Op hun Facebookpagina delen Marc en Kiske sinds het begin van de coronacrisis dagelijks een vraag over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan algemene vragen, doordenkers en fotorebussen. De vragen worden massaal beantwoord. Het duo merkte de behoefte aan afleiding en besloot daarom een online pubquiz te organiseren. Deze werd met enthousiasme ontvangen.

70 TEAMS

Kiske: ,,Er hebben ongeveer 70 teams deelgenomen aan de eerste editie. En de reacties waren overweldigend positief. Op het hoogtepunt hadden we 191 kijkers. En dan zitten deelnemers uit een gezin vaak nog samen voor één computer te kijken.”

Quizteam Squadra Wikipedia was een van de deelnemers aan de eerste online pubquiz. Elk vanuit hun eigen huis deden de quizzers mee en behaalden ze de tiende plaats. ,,Natuurlijk is de quiz heel anders dan bij Denziz en mis je de unieke sfeer. Maar ook online is het leuk om samen antwoorden te zoeken op moeilijke vragen, al moet je nu zelf voor de drankjes en de hapjes zorgen. Ook op 7 mei doen we zeker weer mee,” aldus deelnemer Marc Cleutjens.

DEELNEMEN?

Het was dan ook meteen duidelijk dat een tweede quiz niet kon uitblijven. Daarom vindt donderdag 7 mei, drie weken na de eerste editie, de tweede online pubquiz plaats. Wie wil deelnemen, moet om 20.15 uur klaarzitten. De interactieve quiz is te zien op www.facebook.com/BrainQuiz.

Tekst: Linda van de Wiel/Foto: Crebas Fotografie

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Betere doorstroming door slimme stoplichten Vic. van Alphenlaan

Betere doorstroming door slimme stoplichten Vic. van Alphenlaan

Geen losse kabels meer die over de weg naar het stoplicht hangen. Het verkeer op het kruispunt Mgr. Wilmerstraat/Vicaris Van... >>

Fri 05 Jun 2020 15:44

Medewerkers Vion demonstreren voor Boxtelse vestiging

Medewerkers Vion demonstreren voor Boxtelse vestiging

Medewerkers van varkensslachterij Vion demonstreren voor de Boxtelse vestiging op bedrijventerrein Ladonk. Met borden en t-shirts met leuzen als... >>

Thu 04 Jun 2020 16:13

De Ploegers schort activiteiten op voor komend jaar

De Ploegers schort activiteiten op voor komend jaar

Een rigoureus besluit van De Ploegers: het bestuur van de prinsenvereniging heeft besloten alle activiteiten die voor het naderende... >>

Wed 03 Jun 2020 20:19

Geen uitbreiding voor Oosterhof

Geen uitbreiding voor Oosterhof

Winkelcentrum Oosterhof wordt vernieuwd, maar niet uitgebreid. Dat stelt de vereniging van eigenaren (vve) in een persverklaring.

>>

Wed 03 Jun 2020 15:07

Achttien medewerkers Vion Boxtel positief getest op corona

Achttien medewerkers Vion Boxtel positief getest op corona

De GGD heeft bij 18 medewerkers van slachterij Vion in Boxtel een besmetting met het coronavirus geconstateerd. Dat blijkt uit het onderzoek dat... >>

Tue 02 Jun 2020 16:55

Advertenties

Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies Doornmalen electro Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo TopSlank Toverboom buisman optiek Podium Boxtel Remax-optimus