Afbeelding

Succesvolle start Peuters in het Wild in Boxtel

Algemeen

De eerste editie van 'Peuters in het Wild' in Boxtel is deze week succesvol verlopen. Zeventien peuters deden met ouders of grootouders mee aan een groene excursie in natuurgebied Dommelbimd.

In dat natuurgebied werd een tocht gehouden met eekhoorn Berrie. Door de opvang van vluchtelingen konden de peuters niet terecht bij De Kleine Aarde. ,,Gelukkig konden we uitwijken naar de Dommelbimd", vertellen Marion de Cocq en Carin Silbertand. van Peuters in het Wild.

De peuters hebben geholpen met het verzamelen van nootjes, een nestje gemaakt voor Berrie en het lievelingsspel van de eekhoorn gespeeld. En dat is verstoppertje gespeeld. De peuters hebben niet alleen kennis gemaakt met Berrie. ,,In de Dommelbimd zagen we een salamander, kikkers en heel veel sprinkhanen", aldus Marion en Carin.

Volgende week woensdag gaat eekhoorn Berrie weer opstap met Peuters in het Wild en opzoek naar herfstkleuren. Deelname kost 8,50 euro per kleuter. Meer weten? Kijk op www.natuurpret.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 1 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 1 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 4 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 7 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 8 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 22 uur geleden