Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Star Company wil zoveel mogelijk kinderen op de Markt

Algemeen

De zang- en danstalenten van The Star Company nemen woensdag 5 februari een videoclip op voor het gemeentehuis aan de Markt. Alle scholen zijn aangeschreven om 15.00 uur naar het centrumplein te komen. Spoilers: de clip zal gaan over het klimaat.

Jaarlijks organiseert The Star Company een benefietconcert in het theater met zang en dans. Kinderen in de leeftijd van zes tot negentien jaar kunnen hieraan meedoen. Ieder jaar wordt ook een lied opgenomen, inclusief videoclip. De opbrengst ervan gaat deze keer in zijn geheel naar stichting Voedselbank Boxtel en ter ondersteuning van kansarme kinderen in de gemeente Boxtel.

Ook enkele Boxtelse gemeentebestuurders zullen meespelen in de video. Zo is er een rol weggelegd voor de nieuwe burgemeester Ronald van Meygaarden. Ook wethouders Peter van de Wiel (onder meer verantwoordelijk voor duurzaamheid in Boxtel) en Marusjka Lestrade (onderwijs) zullen meedoen. ,,Nu lijkt het ons geweldig dat er zoveel mogelijk kinderen naar het gemeentehuis komen om mee te doen in de videoclip. Je hoeft alleen je goede zin (en een warme jas) mee te nemen. Ouders zijn van harte welkom!", aldus zangcoach Inge van den Biggelaar, die The Star Company met producer en muzikant Roel Jongenelen heeft opgericht. Meer informatie bij haar via nummer 06-21 24 00 63 of e-mail: ingeving@hotmail.com.

OP DE FOTO: The Star Company bestaat uit een jaarlijks terugkerend benefietconcert, maar ook geven de zingende kinderen op andere plekken optredens. In september bijvoorbeeld nog tijdens cultureel festival Bockesprongen. (Foto: Peter de Koning, 2019).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 1 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 2 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 4 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 5 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 20 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 21 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 23 uur geleden