Meedoen aan de Sportmarkt in De Braken is heel leuk, bleek vorig jaar. De markt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 april en ook rugbyclub Ducks doet weer mee. (Foto: Peter de Koning).
Meedoen aan de Sportmarkt in De Braken is heel leuk, bleek vorig jaar. De markt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 april en ook rugbyclub Ducks doet weer mee. (Foto: Peter de Koning).

Sportmarkt in De Braken

Sport

Buurtsport Boxtel houdt zaterdag 18 april de tweede editie van de Sportmarkt. Tijdens het evenement zijn in De Braken een groot aantal vertegenwoordigers van lokale sportclubs aanwezig.

Bezoekers kunnen laagdrempelig en interactief deelnemen aan sportieve activiteiten en kennismaken met verschillende verenigingen. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan men terecht bij stands van onder meer MEP, Taverbo, HCB '92, 4Defense, Tabitta, De Keistampers, De Merletten, Die Braecke, Blox en L'Union.

Gelijktijdig met de Sportmarkt wordt op 18 april in De Braken een fitheidstest voor ouderen gehouden. Ook deze wordt opgezet door Buurtsport Boxtel en beoogt deelnemers in de leeftijd van 55 tot 75 jaar vrijblijvend inzicht te geven in hun conditie. Tijdens de Sportmarkt is een team van specialisten aanwezig dat assisteert bij het afnemen van de fitheidstest. Deelname is gratis. De tests worden afgenomen tussen 12.30 en 15.30 uur. Deelnemers dienen zich voor 15 april aan te melden bij Richard Dekker via telefoonnummer 06-24 58 54 96 of per e-mail: richard@buurtsportboxtel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 36 minuten geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 51 minuten geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 4 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 5 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 19 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 21 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 22 uur geleden