Vinyldiscjockey Ducko (rechts) draait platen uit de jaren zeventig en tachtig, naast hem dj K die moderne apparatuur gebruikt om hedendaagse dancemuziek te draaien. (Foto: Marc Cleutjens).
Vinyldiscjockey Ducko (rechts) draait platen uit de jaren zeventig en tachtig, naast hem dj K die moderne apparatuur gebruikt om hedendaagse dancemuziek te draaien. (Foto: Marc Cleutjens).

Slowlands van start in Boxtel

Algemeen

Belevingsfestival Slowlands is vrijdagmiddag van start gegaan. Aan de Van Salmstraat, op een terrein dat inmiddels wordt aangeduid als de spoorzone, heeft het festival haar tenten opgeslagen.

Slowlands biedt een rijk aanbod van heerlijke hapjes en drankjes, die worden aangeboden in tenten, pop-up restaurant en vooral veel kleurrijke foodtrucks. De live muziek wordt verzorgd door bekende en minder bekende bands, singer-songwriters en deejays.

Vrijdagmiddag opende de band Wiseman met een prachtig optreden op het hoofdpodium. Op dat moment had zich een handjevol bezoekers op de ligweide voor het podium verzameld. Elders op het terrein werd een barbecue gehouden en draaide vinyldiscjockey Ducko échte plaatjes.

Festivalorganisator René Leenders verheugt zich op drie dagen Slowlands, zo meldde hij vrijdagmiddag. ,,Het terrein is geweldig geschikt voor festival. Als het aan mij ligt wordt het een permanent festivalterrein waar op momenten dat er geen evenementen zijn ruimte is voor parkeren. Bijvoorbeeld voor truckers of voor bezoekers van Sacre Coeur, het theater dat in de Heilig Hartkerk wordt gerealiseerd."

De vrijdagavond op Slowlands wordt afgesloten met een concert van The Handsome Poets en een optreden van de bekende dj La Fuente. Meer weten? Kijk op www.slowlands.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 23 minuten geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 14 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 16 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 18 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 19 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 20 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 22 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00