RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:47:19    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Fri 26 May 2017 16:14

Sara uit Esch in de race voor modellencontract

Lettergrootte: A- A+

Sara uit Esch in de race voor modellencontract

,,Het lijkt me geweldig om model te zijn. Toen ik zestien jaar werd, kreeg ik een fotoshoot van mijn ouders en sindsdien doe ik kleine modellenklusjes. Maar om voor grote merken gevraagd te worden, moet je bij een bureau aangesloten zijn." Dat was de reden dat Sara Bormans (19) uit Esch zich opgaf voor de castingwedstrijd van bureau Elite Model Look Nederland. Uit ruim tweehonderd deelnemers werd Sara, samen met negentien anderen, zaterdag geselecteerd voor de halve finale.

Midden in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht liepen de deelnemers aan de castingwedstrijd van Elite afgelopen weekend over een catwalk en gingen ze op de foto. ,,Het was éxtra spannend omdat er tegelijkertijd veel mensen aan het winkelen waren. Zij konden kijken naar de wedstrijd", vertelt Sara. Toen ze hoorde over de castingwedstrijd, die Elite organiseert om nieuwe modellen aan zich te binden, gaf ze zich meteen op. ,,Het is al lange tijd een droom van me en ik vind het super om die nu waar te kunnen maken." Op basis van de foto's die Sara instuurde, werd ze geselecteerd voor de eerste ronde. Op vier verschillende dagen werden wedstrijden gehouden; Sara mocht zaterdag in Utrecht deelnemen. De jury, bestaande uit enkele mensen van Elite Model Look en de Nederlandse stylist Fred van Leer, koos twintig mensen voor de halve finale. In totaal doen er zo'n tachtig modellen mee aan deze volgende ronde op 30 september in Amsterdam.

MOOIE OGEN

Op 14 oktober vindt de eindstrijd plaats en presenteren twintig finalisten (tien jongens en tien meisjes) zich voor een internationale jury. De winnaar en winnares krijgen een 2-jarig contract bij Elite Amsterdam en mogen in november naar de Elite Model Look World-finale waar ze een internationaal contract kunnen winnen.

Sara, in het dagelijks leven student interieuradviseur aan het Koning Willem 1 College, kijkt positief terug op afgelopen weekend. ,,Waarom ik ben uitgekozen voor de halve finale, is me niet duidelijk. Jurylid Fred van Leer zei wel: 'daar komt ze weer aan, met haar mooie ogen'. Ook zeiden de juryleden dat ze blij werden van mijn gezicht. Het is een heel fijn gevoel als mensen iets in je zien." Wat de finale precies inhoudt, wordt op een later moment bekend. ,,Ik ga me tot in de puntjes voorbereiden. Veel sporten, gezond eten én regelmatig op hoge hakken lopen..."

FOTO BOVEN: Sara Bormans (voor, tweede van links) uit Esch nam deel aan het castingweekend van Elite Model Look Nederland in Utrecht en werd samen met negentien anderen geselecteerd voor de halve finale. (Foto: Elite).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

Jubileumlied voor elfjarig B-Pool

>>

Fri 22 Feb 2019 16:46

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Verkeerskeurmerk voor kindercentra

Peuters pikken ongemerkt veel op over regels en gedrag in het verkeer, stellen deskundigen. Daarom hebben twee kinderdagverblijven in... >>

Fri 22 Feb 2019 12:30

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Intertoys failliet: toekomst Boxtelse winkel nog onbekend

Speelgoedketen Intertoys is failliet. Op dit moment zijn de winkels nog open, ook die aan de Croonpassage in Boxtel. Navraag bij dit filiaal... >>

Thu 21 Feb 2019 14:47

Gaslek op Fellenoord

Gaslek op Fellenoord

Op de Fellenoord in Boxtel is een gasleiding beschadigd. Dat gebeurde tijdens de sloop van de voormalige sportschool 040Fit!. 

>>

Thu 21 Feb 2019 10:03

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Oud-Boxtelaar Gerbert van der Aa niet meer welkom in Marokko

Freelance journalist Gerbert van der Aa is Marokko uitgezet omdat hij werkte aan een reeks artikelen over illegale migratie en de protesten... >>

Mon 18 Feb 2019 14:19

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro Proef Culinair SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen