Samantha van Lijssel (links) en Maria van Lijssel zijn deze week gehuldigd als jubilarissen bij het Rode Kruis Boxtel-Liempde. In het midden voorzitter Theo Raaijmakers. (Foto: Rode Kruis).
Samantha van Lijssel (links) en Maria van Lijssel zijn deze week gehuldigd als jubilarissen bij het Rode Kruis Boxtel-Liempde. In het midden voorzitter Theo Raaijmakers. (Foto: Rode Kruis).

Rode Kruis huldigt jubilarissen

Algemeen

Het Rode Kruis afdeling Boxtel/Liempde heeft deze week tijdens de nieuwjaarsreceptie twee jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Theo Raaijmakers stond stil bij de belangeloze inzet van Maria van Lijssel en Samantha van Lijssel.

Zowel Maria als Samantha van Lijssel zetten zich al tien jaar in voor de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis. Ze zijn actief binnen de afdeling Noodhulp. Ze kregen de medaille van verdienste opgespeld, mede omdat ze tien jaar lang als EHBO'er present waren tijdens tal van evenementen in Boxtel en Liempde.

Jubilaris Jack Hermans was bij de huldiging niet aanwezig. Hij werd wel geroemd vanwege zijn inzet voor de opvang en verzorging van de deelnemers aan de ontmoetingsgroep. Ook is hij als chauffeur actief voor deze groep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 2 minuten geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 17 minuten geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 3 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 4 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 18 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 20 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 22 uur geleden