In sportpark Munsel is een grote feesttent opgebouwd die tijdens het pinksterweekend onderdak biedt aan alle jubileumfestiviteiten van RKSV Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).
In sportpark Munsel is een grote feesttent opgebouwd die tijdens het pinksterweekend onderdak biedt aan alle jubileumfestiviteiten van RKSV Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).

RKSV Boxtel klaar voor jubileum

Algemeen

Voetbalclub Boxtel maakt zich op voor een heerlijke feestdriedaagse. Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei staat de voetbalclub op sportieve en muzikale wijze stil bij het 75-jarig bestaansjubileum. Een van de blikvangers in het programma is FeestDJ Ruud, die deze week zijn afscheid aankondigde. In de feesttent van Boxtel is hij zaterdag nog te bewonderen...

Niet alleen FeestDJ Ruud is te gast in de feesttent die in sportpark Munsel wordt opgebouwd en om 18.00 uur opent. Ook Wolter Kroes, Django Wagner, Wesley Klein, Mike van Dijk, De Snollebollekes en de vermaarde coverfeestband The Dirty Daddies zijn van de partij. Kaarten voor de feestavond zijn online te koop voor iedereen die 18 jaar of ouder is.

De feestdriedaagse start vrijdag 13 mei met een reünie waarvoor zich al meer dan vijfhonderd leden en oud-leden hebben aangemeld. Vanaf 19.30 uur is de feesttent het toneel voor het ophalen van herinneringen aan vroeger. Zaterdag 14 mei opent met een spelprogramma voor jonge voetballers uit de F-jeugd en de mini's. In samenwerking met de Rabobank Voetbalschool worden spelletjes aangeboden. Straatvoetballer Nelson de Kok verzorgt om 12.30 uur een masterclass, vanaf 13.00 uur is er een sportief programma voor D en E-pupillen. Techniektraining staat centraal.

De A, B en C-junioren komen zondag 15 mei in actie tijdens de Soccer Masters. De spelmiddag wordt geleid door spelers van Boxtel A1. Om 13.30 uur volgt een jubileumwedstrijd van de veteranen, die dit jaar 25 jaar actief zijn binnen RKSV Boxtel. Na een onderlinge wedstrijd volgt een reünie. Om 15.30 uur speelt het kampioenselftal van 1994 tegen Boxtel A1. Dit duel wordt geleid door de bekende oud-scheidsrechter Mario van der Ende. Van der Ende was FIFA-scheidsrechter van 1990 tot 2002 en floot 135 internationale duels, onder meer op de WK's van 1994 en 1998 en het EK van 1996.

Het complete jubileumprogramma van RKSV Boxtel staat op de website www.rksvboxtel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 16 minuten geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 1 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 2 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 4 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 19 uur geleden
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 21 uur geleden
Logo
Dit dodaarsje zwemt in een ven waar de nevel van de vroege ochtend nog boven hangt. De druppels verraden dat de vogel net boven is gekomen na een duik onder water. De kleinste futensoort van ons land broedt in de Kampina en houdt van beschutte oevers.
Scherp gehoor belangrijkste 'gereedschap' van een vogelaar Natuur & milieu 22 uur geleden
Straatmagazine Sammy schenkt aandacht aan plan voor gratis krantenabonnementen van Brabants Centrum.
Sociaal krantenabonnement krijgt aandacht in straatmagazine Sammy Economie gisteren