Afbeelding

Prins Primus regeert over Ploegers

Algemeen

In ploegerspaleis Hof van Liempde is zaterdag prins Primus geïnstalleerd, de nieuwe leutvorst die in de komende carnavalsperiode de scepter over Ploegersland zal zwaaien. Prins Primus draagt in het dagelijks leven de naam Paul Saris, zijn adjudant is Johan van den Heuvel. De spreuk voor dit seizoen luidt: 'Liemt zet de toon!'

Paul Saris is 46 jaar oud, geboren in Liempde en getrouwd met Ingrid. Samen hebben ze drie kinderen: Margo, Antje en Sofie. Adjudant Johan is ook 46 jaar en geboren in Lennisheuvel, maar woont alweer ruim 45 jaar in Liempde. Hij is getrouwd met Gerardi en zij hebben twee kinderen: Jorn en Lotte. In het dagelijks leven probeert Prins Primus een aantal prachtige bieren in diverse horecabedrijven op evenementen, festivals aan de man en vrouw te brengen. Johan is werkzaam bij Sanders Machinebouw in Liempde. In zijn vrije tijd is muziek een grote hobby van hem. Hij is lid van Fanfare Concordia en Hofkapel de Kromploegers waar hij bariton speelt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 10 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 12 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 14 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 15 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 16 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 18 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30