Afbeelding

Politiebureau sluit op zaterdag

Algemeen

Het politiebureau aan de Bosscheweg in Boxtel is vanaf 29 augustus op zaterdag gesloten. Aanleiding is het teruglopend aantal bezoekers. ,,Steeds meer mensen maken gebruik van alternatieven en zoeken op andere manieren contact met de politie", aldus een woordvoerder.

Het besluit om het bureau in Boxtel op zaterdag te sluiten, past ook in de filosofie van het nieuwe werken. Basisteam Meierij wil haar dienstverlening verbeteren door meer bereikbaar en beschikbaar te zijn in de wijk, meldt de politie. 

Met ingang van 29 augustus kunnen bezoekers alleen doordeweeks terecht in het Boxtelse politiebureau; net als nu tijdens kantooruren, van 09.00 tot 17.00 uur. Maar de politie is en blijft 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Mensen kunnen contact opnemen op de manier die het beste bij hen en de situatie past. Voor veel vragen, meldingen en aangiftes kunnen zij terecht op www.politie.nl of bellen met 0900-8844. Bij spoed of heterdaad belt men 112.

Voor complexe zaken kunnen burgers een afspraak maken op een politiebureau of, indien nodig, op locatie of thuis. Daarnaast kan via Twitter contact gezocht met de wijkagenten Ad Cleijsen of Jack van Rijs. Zij zijn te vinden via www.politie.nl/mijn-buurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Han Swinkels, voorzitter van de hockeyclub en lid Merijn Simons ondersteunen de actie van harte.
Hockeyclub MEP betrekt kinderen uit arme gezinnen bij sport Sport 35 minuten geleden
Logo
Een scene uit het driedelige theaterstuk In voor- en tegenspoed dat Boxtheater de afgelopen weken uitvoerde: ambtenaar van de burgerlijke stand (Lizzy Nonnemaker) vliegt bruidegom Michel (Frenk Breuer) naar de keel terwijl bruid Carlijn (Suzanne Wouters) probeert in te grijpen.
Vermakelijk ongemak tijdens Boxtheater Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje Sport 2 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten. Geheel rechts regisseur Maarten Melis.
Cast en crew Bloedverwanten overstelpt met complimenten Cultuur 17 uur geleden
Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp.
Gemondenaren vieren koningsdag op voetbalveld Verenigingen 19 uur geleden
Logo
What's Up Rosemary en Emmanuel.
What's Up, Rosemary & Emmanuel? Jeugd 22 uur geleden
Afbeelding
Beginnerscursus bridge bij club in Gemonde Verenigingen 23 uur geleden
Logo
Grote drukte op de open dag van WSD. Belangstellenden stromen naar binnen om het pand te bekijken.
In pand van WSD kon je over de koppen lopen Zakelijk gisteren