Afbeelding
Foto: ANWB

Oud-Boxtelaar wint ANWB-publieksprijs Camping van het jaar

Algemeen

Tegen de oostelijke rand van de Veluwe bij Vaassen ligt een mooie camping rond een idyllisch boerenerf: De Helfterkamp. Dat zag ook oud-Boxtelaar Bart Looymans. Hij nam samen met zijn vrouw Kirsten de kampeerplaats over. Nu, vijf jaar later, mag hij zich de mooiste groene camping van Nederland noemen. Vorige week nam hij in de Fabrique in Utrecht hiervoor de ANWB-publieksprijs in ontvangst. ,,Dit is de Michelin-ster in onze branche", jubelt hij.

Ieder jaar reikt de ANWB de Camping van het jaar-awards uit. Drie campings verdeeld over drie categorieën krijgen deze prijs op basis van de beoordelingen van gasten. Voorheen kwam er ook nog een jury-oordeel aan te pas, maar sinds dit jaar is de verkiezing volledig door het publiek tot stand gekomen. Er werden ruim 35.000 stemmen uitgebracht. Camping De Helfterkamp werd als beste verkozen in de categorie De mooiste groene camping.

'Veel animatie, schoon, voelt vertrouwd om je kids de vrijheid te geven'. En: 'Fantastische camping. Zelfs het gras was na een zeer lange periode nog groen door goed onderhoud'. Zomaar enkele opmerkingen die gasten in hun beoordeling van Looymans' camping geven. ,,Maar daarvoor ga ik mezelf geen schouderklopje geven, dat komt geheel op het conto van ons team. We zorgen er met z'n allen voor dat alles er goed uit ziet, dat komt niet zomaar aanwaaien. Ik ben dan ook erg trots op al onze medewerkers", vertelt Looymans.

Lees de rest van het dit verhaal in de digitale krant van vanmiddag.

OP DE FOTO: Bart Looymans, zijn vrouw Kirsten en hun vier kinderen hebben het erg naar hun zin op hun eigen camping. ,,Fantastisch om onze kroost hier op te zien groeien", zegt Bart trots.

Tekst: Rens van den Elsen. Foto: ANWB. 
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Bert van Houten was een van de 30.000 militairen die in de jaren zestig naar Nieuw-Guinea werden gestuurd. In april houdt hij een reünie voor zijn mede-veteranen.
Oud-strijders halen in Gemonde herinneringen op Algemeen 1 uur geleden
Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 3 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 3 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 6 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 6 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 9 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 10 uur geleden