Afbeelding

Opschoondag in Boxtel en Liempde

Algemeen

Net als voorgaande jaren worden in Boxtel en Liempde komend weekend weer verschillende acties georganiseerd om rondslingerend zwerfvuil te ruimen. Leerlingen van lokale basisscholen gingen vrijdag al aan de slag.

Zo zette De Spelelier een volledig ochtendprogramma in elkaar gezet, compleet met uitleg en een 'opschoonlied'. Vervolgens gingen leerlingen aan het werk in de wijk of op de eigen speelplaats.

Buurtvereniging Bosscheweg werkt zaterdagochtend 24 maart. Verzamelpunt om 09.30 uur zijn de bushokjes in de straat. ,,Vorig jaar hebben we zakken vol afval uit de struiken en slootjes gehaald. Dit jaar gaan we dat weer doen", laat de buurtvereniging weten. Ook in de Sint-Willibrordstraat in de wijk Selissenwal steken bewoners de handen die ochtend uit de mouwen.

In Liempde wordt zaterdag onder leiding van Natuurwerkgroep Liempde de buurtschap Kasteren van zwerfvuil ontdaan. Deelnemers verzamelen om 09.00 uur bij de brug nabij Kasterensestraat 2. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Bert van Houten was een van de 30.000 militairen die in de jaren zestig naar Nieuw-Guinea werden gestuurd. In april houdt hij een reünie voor zijn mede-veteranen.
Oud-strijders halen in Gemonde herinneringen op Algemeen 38 minuten geleden
Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 2 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 3 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 5 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 6 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 8 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 9 uur geleden