De Pastoor Erasstraat krijgt niet alleen een nieuwe asfaltlaag, ook de fundering wordt vernieuwd én de trottoirs.
De Pastoor Erasstraat krijgt niet alleen een nieuwe asfaltlaag, ook de fundering wordt vernieuwd én de trottoirs. Foto: Pål Jansen.

Vrije Tribune: Pastoor Erasstraat

Opinie

Ingezonden brief van Martin van Tillaart over de tijdelijke afsluiting van de Pastoor Erasstraat.

\Vanaf 2 april gaat de Pastoor Erasstraat veertien dagen dicht in verband met asfalteringswerkzaamheden. In mijn optiek zou het daarom verstandig zijn om de tijdelijke verkeersmaatregelingen in en om de Baroniestraat op te heffen. Maar ook het per..

Vrije Tribune

We plaatsen graag meningen en suggesties van lezers (maximaal 350 woorden) in onze lezersrubriek Vrije Tribune. Deze kunnen gestuurd worden naar bc@brabantscentrum.nl. De inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de schrijver, de redactie neemt hierin nooit een standpunt in. Vermelding van naam is verplicht. De redactie bepaalt de titel. Zij kan inzendingen ook weigeren, bijvoorbeeld in geval van discriminatie of reclame. Dit is altijd maatwerk en wordt aan de inzender toegelicht.

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 6 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 10 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 12 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 12 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 13 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59