Afbeelding

Onderzoek schietincident Tongeren gaat door

Algemeen

UPDATE - Het politieonderzoek naar een mogelijk schietincident zondagmiddag op Tongeren, is nog steeds in volle gang. Dat meldt de politie maandagavond. Een 25-jarige vrouw uit Boxtel die zondagavond werd aangehouden is inmiddels in vrijheid gesteld.

Uit het onderzoek is tot op heden gebleken dat zondagmiddag op Tongeren waarschijnlijk een conflict in de relationele sfeer is uitgedraaid op een bedreiging met een vuurwapen, waarbij mogelijk geschoten was. Er raakte niemand gewond. Een 40-jarige man uit Boxtel deed aangifte tegen een voor hem bekende verdachte. Die is echter nog voortvluchtig.

 Zondagavond nam de politie op de Baanderherenweg een personenauto in beslag die bij het mogelijke schietincident was gezien. De vrouw die er in reed werd opgepakt. Zij is maandagmiddag na verhoor weer vrijgelaten, maar haar eventuele betrokkenheid blijft wel onderwerp van onderzoek.

Op zoek naar de vermoedelijke verdachte deed de politie huiszoeking in een huis in diezelfde straat. Hij bleek daar niet te zijn, maar de politie vond wel een opgebouwde hennepkwekerij. Deze was echter niet in werking en er stonden geen planten in. (Bron: Politie Boxtel - Team Meierij).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 3 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 10 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 11 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 12 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 23 uur geleden
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen gisteren
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46