Afbeelding

ODC huldigt elftal jubilarissen

Algemeen

Voetbalclub ODC heeft vrijdag tijdens een drukbezochte kaderavond in kantine De Boemerang een elftal jubilarissen gehuldigd. Blikvanger was natuurlijk Ben van Vegchel, het clubicoon dat al in 1935 lid werd van de club en daarmee dit jaar tachtig jaar aan ODC verbonden is.

ODC heeft dit jaar zeventien jubilarissen in de gelederen, die allemaal minimaal veertig jaar lid zijn. Elf van hen waren vrijdagavond aanwezig om in de bloemetjes gezet te worden. Allen ontvingen een oorkonde, een bloempot en een ODC-sjaal uit handen van voorzitter Ton Jonkers.

Ben van Vegchel werd uitgebreid in het zonnetje gezet. De 94-jarige Boxtelaar trad tachtig jaar geleden toe tot de club en liet sindsdien nauwelijks verstek gaan. Hij was ruim vijftig jaar jeugdleider, leidde het eerste elftal bijna veertig jaar en was tot voor kort wekelijks het clubicoon dat de pupil van de week begeleidde.

De andere jubilarissen die aanwezig waren op de kaderavond waren Twan van Antwerpen, Jan van Boxtel, Louis van der Velden, Jan van der Zanden, Patrick van Hal, Pieter Schoenmakers, Jos van Weert (allen 40 jaar lid), Gerard van Weert (50), Kees Bekers (60) en Gerard Elissen (75).

Een uitgebreide terugblik op de huldiging verschijnt donderdag 29 januari in de papieren editie Brabants Centrum.

Foto: Ben van Vegchel (links), al tachtig jaar verbonden aan ODC, ontving samen met de andere jubilarissen een oorkonde, bloempot en ODC-sjaal van voorzitter Ton Jonkers. (Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 1 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 6 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 7 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 8 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 19 uur geleden
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 21 uur geleden
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 23 uur geleden
Blik op het Concordiapark. Goed te zien zijn de verschillende wegen die in vroegere tijden diverse buurtschappen met elkaar verbonden.
Liempde: goed bewaard, maar toch springlevend MuBo 10 jaar gisteren