Afbeelding
Foto: Daisy Renders

Natasja Fashion zet nieuwe stappen

Algemeen

ANNELIEKE VAN DER LINDEN

,,Ik vind het hartstikke spannend, maar het is een mooie kans. Ik heb de beslissing op gevoel gemaakt." Een reorganisatie op haar voormalige werk zorgde ervoor dat Natasja Willems drieënhalf jaar geleden de stap naar het zelfstandig ondernemerschap durfde te zetten en Natasja Fashion te beginnen. En nu is het tijd voor een nieuwe stap: de modezaak aan de Rechterstraat verhuist naar het aangrenzende, ruimere pand.

Door de verhuizing neemt de winkeloppervlakte van Natasja Fashion behoorlijk toe: van 65 naar 200 vierkante meter. ,,Hierdoor krijg ik meer mogelijkheden", vertelt Willems. Zo wordt het assortiment uitgebreid met kleding voor vrouwen met een maatje meer. ,,En ik heb nog zoveel andere ideeën", lacht de Boxtelse. ,,Ik denk al aan modeshows en workshops. In mijn huidige pand heb ik daar de ruimte niet voor." Willems neemt enkele maanden de tijd om te verbouwen. ,,Hierbij ligt de nadruk op nieuwe verlichting en de aankleding van de winkel." 1 oktober opent Natasja Fashion in het nieuwe pand. Tot die tijd blijft de huidige winkel gewoon open.

Het pand waar Natasja Fashion naartoe verhuist en waar voorheen parfumerie Mooi was gevestigd, bestaat naast de winkel ook uit ruimtes waar plaats is voor andere zelfstandige ondernemers. ,,Ik ben al in gesprek met potentiële partners", vertelt Willems. ,,Mensen die interesse hebben, kunnen zich bij mij melden. Er zijn allerlei opties."

IBIZAMARKT

Ondertussen zit Willems bepaald niet stil. Ze werd onlangs door exploitant John Brusselers van recreatiepark De Langspier benaderd om een Ibizamarkt te organiseren. Die vindt plaats op zondag 10 juni. ,,Er komen nu al vijftig standhouders die allerlei spullen aan de man brengen, zoals kleding, vers fruit, bloemen en strandspullen. Daarnaast is er muziek en kunnen mensen workshops volgen", aldus Willems. De toegangsprijs tot de Ibizamarkt bedraagt 4,50 euro. Mensen die een abonnement hebben op De Langspier, hebben gratis toegang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 12 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 19 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 20 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 21 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46