Willem en Suzanne uit Boxtel werden dinsdagochtend geïnterviewd op de Zwaanse Brug in Boxtel, waar ze vorige week werden mishandeld. (Foto: Paul Melis).
Willem en Suzanne uit Boxtel werden dinsdagochtend geïnterviewd op de Zwaanse Brug in Boxtel, waar ze vorige week werden mishandeld. (Foto: Paul Melis).

Mishandeling Boxtel op tv

Algemeen

Het tv-programma Hart van Nederland besteedt dinsdag 24 februari in de uitzendingen van 19.00 en 22.30 uur aandacht aan de brute mishandeling van Willem en Suzanne uit Boxtel. Samen met twee vrienden werden zij vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag, na afloop van carnaval, door vier onbekenden aangevallen. De slachtoffers zoeken de publiciteit in de hoop dat getuigen zich melden bij de politie. 

Na vijf dagen een heerlijk carnavalsfeest te hebben beleefd, gingen Willem (28) en Suzanne (25) dinsdagnacht tosti's eten bij de twee broers die hen vergezelden. Willem bleef wat achter en werd op de Zwaanse Brug aangesproken door twee mannen. Eén van hen sloeg hem zonder aanleiding met een vuistslag knock-out. Zijn vriendin bemoeide zich ermee en werd eveneens bewusteloos geslagen; haar neus raakte op twee plekken gebroken. De politie vermoedt stellig dat dezelfde mannen even later ook een 27-jarige Eindhovenaar zwaar hebben toegetakeld en beroofd. Dat gebeurde in de Stationsstraat, op de hoek bij de Van Leeuwenstraat.  

De daders zijn tussen de 18 en 22 jaar oud. Eén van hen droeg een zwart petje. Ook is een zwarte glimmende en gewatteerde jas gezien. Eén van de mannen werd omschreven als mollig. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van één van de twee incidenten of mogelijk andere informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 7 uur geleden
Logo
Foutparkeren: het mag niet, maar in het verleden werd daar wat minder streng op gehandhaafd. Daar komt verandering in.
Parkeren op de stoep, een boete aan de broek Gemeente Boxtel 8 uur geleden
Logo
Tijn van den Berg heeft flink getraind voor de sportieve uitdaging die hij aangaat.
Tijn legt triatlon af om geld te vergaren voor lange zeereis Sport 10 uur geleden
De roodborst laat zich zondag 28 april hoogstwaarschijnlijk ook zien.
Vroeg uit de veren om vogels te spotten Natuur & milieu 13 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur 15 uur geleden
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 16 uur geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen 17 uur geleden
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 23 apr, 18:00