Afbeelding

Mark Buijs in Dommelland Live

Algemeen

Burgemeester Mark Buijs is dinsdag 26 april op bezoek in het actualiteitenprogramma Dommelland Live van Omroep Dommelland. Hij komt praten over het eerste kwartaal van 2016. 

Hoe staat Boxtel voor? Wat kunnen we verwachten het komende kwartaal? Hoe staat het met de komst van vluchtelingen naar Boxtel? Presentator Geert Hoes zal Buijs het hemd van het lijf vragen. De omroep heeft ook Boxtelse kinderen gevraagd om een aantal vragen op te stellen. Die worden in het programma aan de burgemeester voorgelegd.

De omroep besteedt ook aandacht aan de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT), die dit jaar weer wordt uitgereikt. Vanaf heden kan iedereen in de gemeente Boxtel een ondernemer nomineren. De commissie van de BOT vertelt dinsdagavond waar een ondernemer aan moet voldoen en wie er allemaal meewerken aan de BOT. Verder vertelt de Liempdse organisatie Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) over de plannen voor het centrum van het dorp. Liempde gaat binnenkort op de schop en de initiatiefnemers leggen uit hoe het proces is verlopen en wat de resultaten zijn.

Roel en Emile zijn bij de Boxtelse vrouwenvereniging op bezoek geweest en hebben hiervan op hun eigen bijzondere wijze een verslag gemaakt. Tot slot wordt met een imker de bijenstand besproken en wordt gedemonstreerd hoe honing geproduceerd wordt.

Dommelland Live wordt gepresenteerd door Geert Hoes en gastpresentatrice Claudia Pinxt. Het programma is van 20.30 tot 21.30 uur te zien op Ziggo-kanaal 47. (Op de foto: Het Concordiapark in het centrum van Liempde. Foto: Albert Stolwijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 4 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 6 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 7 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 8 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 10 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 12 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30