Afbeelding

Marimba steunt Samenloop voor Hoop

Algemeen

Bloemsierkunst Marimba aan de Van Beekstraat in Boxtel heeft een actie gelanceerd die sponsorgeld moet opleveren voor het wandelevenement Samenloop voor Hoop, dat in september in Liempde wordt gehouden. Het initiatief van Marimba houdt verband met de landelijke competitie Bloemist van het Jaar waarin alle finalisten - dus ook de bloemisterij in Boxtel - een bijzondere verkoopactie moet presenteren. Marimba brengt tot en met zaterdag 25 juli een leuk vaasje met snijbloemen aan de man.

Met negentien andere Nederlandse bloemisterijen behoort Marimba tot de finalisten van een landelijke competitie die in november leidt tot de aanwijzing van de Bloemist van het Jaar. In de huidige ranking staan Bart en Maria van Roosmalen met hun team op de vijfde plek van Nederland. Een van de uitdagingen die Marimba moet oppakken, is het lanceren van een in het oog springende verkoopactie. Bart: ,,Onze medewerkers hebben aangegeven dat ze graag iets willen doen voor de Samenloop voor Hoop in Liempde. En zelf sta ik met Maria ook helemaal achter dit doel, mede omdat ik al eens heb meegedaan aan de Samenloop voor Hoop in Sint-Michielsgestel en weet hoe indrukwekkend deze 24 uur durende wandeling voor KWF Kankerbestrijding is en hoe belangrijk het is dat voor dit doel geld wordt opgehaald. Dankzij de steun van enkele leveranciers en lokale partijen als Drukkerij Service Boxtel en Infolio, kan ik de actie op een fraaie wijze onder de aandacht brengen."

Het team van Marimba gaat tijdens de actiedagen vijfhonderd glazen zomervaasjes verkopen waarin kleine boeketjes zullen pronken. Van elk verkocht vaasje gaat 2,50 euro naar Samenloop voor Hoop; Marimba verwacht aan het einde van de actie 1.250 euro over te kunnen maken. (Foto: Paul Melis).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 15 minuten geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 45 minuten geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 2 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 3 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 4 uur geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 4 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 6 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 6 uur geleden